Libnet.ro
UNICEF

20:45

Grav accident rutier pe un drum judetean. Un sofer a adormit la volan, iar masina s-a lovit violent de un copac de pe marginea soselei

Adevărul Adevărul,
Grav accident rutier pe un drum judetean. Un sofer a adormit la volan, iar masina s-a lovit violent de un copac de pe marginea soselei

Un barbat de 41 de ani se zbate intre viata si moarte la Spitalul de Urgenta din Galati dupa ce a adormit la volan si a pierdut controlul directiei, iar masina a lovit in plin un copac de pe marginea drumului. continuă pe Adevărul

Accident rutier DN 72. Un barbat a adormit la volan

Un barbat a fost transportat la spital dupa ce ar fi adomirt la volan si a intrat intr-un gard. Accidentul a avut pe DN72, in dreptul localitatii dambovitene Picior de Munte.

GRAV accident rutier in Valcea! 21 de persoane, IMPLICATE. A fost activat PLANUL ROSU

Un grav accident rutier a avut loc, duminica dupa-amiaza, pe DN7, in zona comunei Caineni, judetul Valcea, intre un autoturism si un microbuz, 21 de persoane fiind implicate.

Accident cu o victima produs pe un drum national. Un sofer a pierdut controlul directiei si a patruns cu masina pe contrasens

Un barbat de 47 de de ani este cercetat pentru vatamare corporala din culpa dupa ce a provocat un accident rutier, acrosand cu masina un autovehicul care circula regulamentar.

Un barbat din Chisinau a murit in urma unui accident rutier in apropiere de Ivancea

Un barbat de 64 de ani din Chisinau a decedat, pana la sosirea ambulantei, in urma unui accident rutier produs in seara zilei de duminica, 11 august, in apropierea satului Ivancea, raionul Orhei. Soferul a pierdut controlul volanului in curba si a iesit pe contrasens, lovind un alt automobil care circula regulamentar.

Accident rutier la Valcea cu 21 de persoane implicate. S-a activat Planul Rosu de Interventie

Un numar de 21 persoane au fost implicate duminica dupa-amiaza intr-un accident rutier care a avut loc pe DN 7, in zona satului Rau Vadului, comuna Caineni, fiind activat Planul Rosu de Interventie la nivelul judetului Valcea, a informat IGSU, potrivit.

Accident rutier cu cinci raniti grav, pe DN21, in judetul Braila. in coliziunea violenta au fost implicate trei masini

Potrivit politistilor, dramaticul eveniment rutier s-a produs din vina unui sofer din Galati. Acesta a adormit la volan in apropiere de localitatea Valea Canepii judetul Braila) si a patruns cu masina pe contrasens, izbindu-se cu doua autoturisme care veneau din sens opus.

Barbat de 34 de ani, mort intr-un accident rutier. S-a rasturnat cu masina si a izbit un copac

Accidentul rutier s-a produs in noaptea de 9 spre 10 august. Soferul de 34 de ani nu poseda carnet de conducere. A fost declarat decedat dupa zeci de minute de resuscitare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )