Libnet.ro
UNICEF

07:00

GRAV accident rutier in Mures: Mai multe VICTIME, in urma unei tamponari intre un microbuz si un autoturism

B1 B1,
GRAV accident rutier in Mures: Mai multe VICTIME, in urma unei tamponari intre un microbuz si un autoturism

Grav accident rutier, luni seara, pe DN14, in judetul Mures. Un autoturism si un microbuz de transport persoane s-au ciocnit, trei persoane fiind ranite grav. Microbuzul facea transport public de persoa. continuă pe B1

Accident grav in Covasna. Sunt mai multe victime

Patru persoane aflate intr-o caruta au fost ranite intr-un accident rutier produs, luni dupa-amiaza, pe DN 12, intre localitatile Sfantu Gheorghe si Miercurea Ciuc. Purtatorul.

Alerta in Londra. Mai multe victime, dupa ce o masina a intrat in pietoni

Cel putin cinci persoane au fost ranite dupa ce un individ a lovit cu un vehicul un grup de pietoni, sambata dimineata, in orasul Londra, autoritatile britanice suspectand ca incidentul s-a.

Grav accident in Bucuresti. 7 masini au fost implicate

Sapte autoturisme au fost implicate intr-un accident rutier produs luni seara, pe bulevardul Geniului din Capitala, informeaza Agerpres. Accidentul a avut loc pe sensul spre piata Leu. Doua persoane au.

Accident rutier in Bucuresti, cu sapte masini implicate. Doi oameni au fost raniti in urma carambolului

Sapte masini au fost implicate intr-un accident rutier care a avut loc in seara zilei de luni, 4 decembrie, in apropierea Pietei Leu.

Accident rutier in Bucuresti, cu sapte masini implicate si doi raniti, provocat de un sofer al jandarmeriei baut

Sapte masini au fost implicate intr-un accident rutier care a avut loc in seara zilei de luni, 4 decembrie, in apropierea Pietei Leu. Accidentul a fost provocat de soferul baut al unei masini a Jandarmeriei.

Trafic restrictionat pe DN7, in judetul Valcea, din cauza unui accident rutier

Traficul este restrictionat pe DN7, in judetul Valcea, pe sensul de mers Pitesti - Ramnicu Valcea, dupa ce a avut loc un accident rutier in care au fost implicate 3 masini, informeaza Centrul Infotrafic.

UPDATE Traficul DN7, care a fost restrictionat din cauza unui accident rutier in judetul Vlacea, s-a reluat

Traficul pe DN7, in judetul Valcea, a fost reluat, dupa ce acesta a fost restrictionat pe sensul de mers Pitesti - Ramnicu Valcea, dupa ce a avut loc un accident rutier in care au fost implicate 3 masini, informeaza Centrul Infotrafic.

Politistii au aplicat 17.464 de sanctiuni in ultimele trei zile, cele mai multe la regimul rutier

Politistii au aplicat 17. 464 de sanctiuni in ultimele trei zile, cele mai multe la regimul rutier, a informat duminica IGPR, printr-un comunicat de presa transmis de institutie.

Salvamont Suceava: Avalansa din Muntii Calimani, declansata de factorul uman prin supraincarcarea suprafetei pe care se deplasau cei trei; acestia au facut mai multe greseli

Avalansa din Muntii Calimani in care o persoana a fost ranita, una a decedat si una este disparuta a fost declansata de factorul uman prin supraincarcarea suprafetei pe care se deplasau cei trei. Salvamontistii voluntari au facut mai multe greseli, printre care urcarea pe munte in conditii de vreme nefavorabila, fara echipament de avalansa si alegerea unei rute periculoase, au anuntat, luni, reprezentantii Salvamont Suceava, potrivit News. ro.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ninsoi si viscol in mai multe zone din tara

Este cod galben de ninsoi si viscol in mai multe zone din tara. De asemenea, este in vigoare si o informare meteo de la ANM pentru toata tara, in vigoare pana la ora 23:00. Meteorologii.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )