Libnet.ro
UNICEF

21:30

Accident grav in Covasna. Sunt mai multe victime

Antena3 Antena3,
Accident grav in Covasna. Sunt mai multe victime

Patru persoane aflate intr-o caruta au fost ranite intr-un accident rutier produs, luni dupa-amiaza, pe DN 12, intre localitatile Sfantu Gheorghe si Miercurea Ciuc. Purtatorul. continuă pe Antena3

GRAV accident rutier in Mures: Mai multe VICTIME, in urma unei tamponari intre un microbuz si un autoturism

Grav accident rutier, luni seara, pe DN14, in judetul Mures. Un autoturism si un microbuz de transport persoane s-au ciocnit, trei persoane fiind ranite grav. Microbuzul facea transport public de persoa.

Alerta in Londra. Mai multe victime, dupa ce o masina a intrat in pietoni

Cel putin cinci persoane au fost ranite dupa ce un individ a lovit cu un vehicul un grup de pietoni, sambata dimineata, in orasul Londra, autoritatile britanice suspectand ca incidentul s-a.

Prima zapada a venit cu un accident grav si zeci de masini in santuri. La Botosani ninsoarea a dat mari batai de cap soferilor

A inceput sa ninga puternic in judetul Botosani. Deocamdata nu sunt drumuri blocate dar se circula in conditii de iarna. Utilajele au iesit la treaba dar zeci de soferi au iesit in decor. La Copalau a fost inregistrat si un accident grav.

Salvamont Suceava: Avalansa din Muntii Calimani, declansata de factorul uman prin supraincarcarea suprafetei pe care se deplasau cei trei; acestia au facut mai multe greseli

Avalansa din Muntii Calimani in care o persoana a fost ranita, una a decedat si una este disparuta a fost declansata de factorul uman prin supraincarcarea suprafetei pe care se deplasau cei trei. Salvamontistii voluntari au facut mai multe greseli, printre care urcarea pe munte in conditii de vreme nefavorabila, fara echipament de avalansa si alegerea unei rute periculoase, au anuntat, luni, reprezentantii Salvamont Suceava, potrivit News. ro.

Politistii au aplicat 17.464 de sanctiuni in ultimele trei zile, cele mai multe la regimul rutier

Politistii au aplicat 17. 464 de sanctiuni in ultimele trei zile, cele mai multe la regimul rutier, a informat duminica IGPR, printr-un comunicat de presa transmis de institutie.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ninsoi si viscol in mai multe zone din tara

Este cod galben de ninsoi si viscol in mai multe zone din tara. De asemenea, este in vigoare si o informare meteo de la ANM pentru toata tara, in vigoare pana la ora 23:00. Meteorologii.

Incidente in Piata Victoriei: Protestatarii s-au imbrancit cu jandarmii care voiau sa ii puna catusele unui barbat. Mai multe persoane au fost ridicate (FOTO, VIDEO)

UPDATE:Mai multe persoane au fost ridicate de catre jandarmii prezenti in Piata Victoriei si dusi la sectia de politie pentru a fi audiati pentru incidentele ce au avut loc. Purtatorul de.

Situatie de CRIZA iN PARANG! Mai multe persoane, SURPRINSE DE AVALANSA! (VIDEO)

Situatie de criza in Masivul Parang! Mai multe persoane au fost surprinse, vineri, de avalansa sub Varful Carja. Salvamontistii anunta ca una dintre persoane este data.

FOTO VIDEO Parada 1 decembrie 2017. Ziua Nationala a Romaniei, celebrata la Craiova prin mai multe evenimente, manifestatii, dar si traditionala parada militara

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita pe 1 Decembrie 2017, este celebrata la Craiova prin mai multe evenimente, manifestatii, dar si traditionala parada militara.

Accident grav la Galati: Doi tineri si-au pierdut viata, iar alti doi sunt in stare grava la spital (VIDEO)

Doi tineri si-au pierdut viata, iar alti doi sunt in stare grava la spital, in Galati, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un stalp cu o viteza de 190 de kilometri pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )