Libnet.ro
UNICEF

08:45

GRAV accident rutier pe Transfagarasan! S-au prabusit cu masina de la o inaltime de 40 de metri (VIDEO)

B1 B1,
GRAV accident rutier pe Transfagarasan! S-au prabusit cu masina de la o inaltime de 40 de metri (VIDEO)

Patru tineri si-au vazut moartea cu ochii, duminica! SOC SI GROAZA LA MORMANTUL LUI RAZVAN CIOBANU! FANII SI-AU FACUT CRUCE CAND AU VAZUT! ASTA DA APARITIE Mai precis, acestia se aflau intr-o. continuă pe B1

Grav accident rutier in Timis. Doua persoane au murit si una a fost grav ranita

Doua persoane au murit si una a fost grav ranita in urma unui accident rutier petrecut pe DN 6, Timisoara Sannicolau Mare.

Grav accident rutier pe un drum judetean. Un tanar a murit si alti doi au fost raniti dupa ce o masina a lovit in plin un autotren

Evenimentul rutier s-a produs la intrarea pe DN 25, pe fondul neacordarii de prioritate. Un sofer a intrat in intersectie de pe un drum secundar, masina condusa de acesta fiind spulberata de un autotren care circula regulamentar.

Un sirian beat a provocat un grav accident rutier, soldat cu trei victime. A lovit in plin o masina stationata in timpul efectuarii unei depasiri neregulamentare

Un barbat de 33 de ani este cercetat pentru vatamare corporala din culpa si conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului dupa ce s-a angajat intr-o depasire imprudenta cu masina pe care o conducea si a acrosat un autovehicul stationat pentru a evita impactul frontal cu un autotren.

GRAV accident rutier in Iasi! Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc, duminica, intre localitatile Baltati si Targu Frumos din judetul Iasi.

Totul despre cel mai grav accident din ultimii ani. Zece oameni au murit iar alti sapte au fost raniti

Un accident rutier extrem de grav a avut loc seara trecuta in judetul Ialomita. Zece oameni au murit si sapte au fost raniti, dupa ce un TIR a ajuns pe contrasens si a spulberat un microbuz care ducea oamenii.

VIDEO Un gravaccidenta avut loc pe DN7, la Moraresti. Doua persoane au ramas incarcerate, iar una dintre ele a murit

Un grav accident rutier a avut loc vineri, in judetul Arges, pe DN 7. Una dintre cele doua victime a decedat. Un catel aflat intr-una dintre masinile implicate in accident e grav ranit.

Accident rutier pe Defileul Jiului. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier, in care au fost implicate trei autoturisme, a avut loc, duminica dimineata, in zona localitatii Bumbesti-Jiu, judetul Gorj.

UPDATE Accident rutier produs la Hancesti cu implicarea unui microbuz de ruta. 21 de persoane au ajuns la spital. Un copil se afla in stare extrem de grava

Un accident rutier cu implicarea unui microbuz de ruta s-a produs vineri, 4 octombrie, in preajma localitatii Fundul-Galbenei, raionul Hancesti. Potrivit datelor IGSU, un microbuz de model Mercedes Sprinter de pe ruta Chisinau Basarabeasca si autoturismul Valkswagen Golf s-au tamponat in timpul deplasarii.

Tom Lawrence si Mason Bennett, jucatorii lui Derby, sanctionati dupa ce au provocat un accident rutier

Jucatorii echipei Derby, Tom Lawrence si Mason Bennett, au fost sanctionati cu o amenda echivalenta a salariului pe sase saptamani si 80 de ore de munca in folosul comunitatii, dupa ce au fost implicati intr-un accident rutier, cauzat de consumul de bauturi alcoolice.

Accident MORTAL in Romania! Microbuzul a fost lovit din PLIN! Detalii de ultim moment

Un accident rutier grav s-a produs vineri dimineata in judetul Vrancea, pe DN 2D, la intrare in localitatea Bolotesti. in urma incidentului, un barbat in varsta de 37 de ani, a.

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )