Libnet.ro
UNICEF

00:07

Accident MORTAL in Romania! Microbuzul a fost lovit din PLIN! Detalii de ultim moment

B1 B1,
Accident MORTAL in Romania! Microbuzul a fost lovit din PLIN! Detalii de ultim moment

Un accident rutier grav s-a produs vineri dimineata in judetul Vrancea, pe DN 2D, la intrare in localitatea Bolotesti. in urma incidentului, un barbat in varsta de 37 de ani, a. continuă pe B1

Accident rutier mortal in Bals. Un barbat a fost lovit in timp ce traversa strada

Un barbat in varsta de 72 ani a decedat, miercuri, 2 octombrie 2019, fiind lovit in timp ce traversa strada principala din Bals.

Accident cumplit in Constanta. Un biciclist a fost lovit de doua masini. Barbatul a decedat pe loc (VIDEO)

Un biciclist a murit miercuri seara, pe DN 39, la iesirea din statiunea Eforie Sud, dupa ce a fost accidentat de un autoturism, proiectat apoi pe sensul opus de mers si acrosat de o alta masina, potrivit.

Gheorghe Dinca a fost scos din Arestul Central. Motivul pentru care a fost dus la spitalul Penitenciar Jilava

GheorgheDinca, principalulsuspectal crimelor dinCaracal, a fost transferat din Arestul Central. Dinca a fost dus in Spitalul Penitenciar Jilava, pentru efectuarea unor masuri procedurale.

Veste-soc primita de familia Alexandrei Macesanu. Cele doua fete ar fi fost scoase din tara cu vase de pescuit

Familia Alexandrei Macesanu a primit o inregistrare socanta. Alexandra Macesanu si Luiza Melencu, victimele lui Gheorghe Dinca, ar fi fost scoase din tara cu vase de pescuit. Alexandru Cumpanasu a facut .

Accident mortal pe soseaua Constanta-Mangalia. Un biciclist fara lumini a fost lovit de doua masini care circulau din sens opus

Un biciclist a murit pe loc, pe soseaua Constanta-Mangalia, fiind lovit de doua masini care circulau din sens opus.

Un sirian beat a provocat un grav accident rutier, soldat cu trei victime. A lovit in plin o masina stationata in timpul efectuarii unei depasiri neregulamentare

Un barbat de 33 de ani este cercetat pentru vatamare corporala din culpa si conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului dupa ce s-a angajat intr-o depasire imprudenta cu masina pe care o conducea si a acrosat un autovehicul stationat pentru a evita impactul frontal cu un autotren.

O femeie a fost arestata din cauza unui LIVE pe Facebook. Cum si-a filmat fiica in varsta de o luna. E de necrezut! (VIDEO)

O femeie afost arestata dupa si-a filmat fiica care are abia o luna in ipostaze socante. Tanara in varsta de 24 de ania fost acuzata ca si-a abuzat copilul, dupa ce mai multe persoane au.

Bernie Sanders a fost operat din cauza unui blocaj arterial Candidatul la alegerile prezidentiale si-a suspendat campania

Senatorul independent Bernie Sanders, candidat din partea democratilor la alegerile prezidentiale, a fost supus unei interventii chirurgicale din cauza unui blocaj arterial dupa ce a simtit dureri in piept, a anuntat miercuri echipa sa. Acesta si-a suspendat campania, relateaza AFP.

Alt caz de crima socheaza intreaga tara. Fost primar din Alba, gasit injunghiat langa masina. Ucigasul este in libertate

Ioan Rusu avea 64 de ani si a fost primar in localitatea Lunca Muresului, judetul Alba,mai multe mandate, pana in acest an. in cursul zilei de sambata barbatul a plecat de acasa pentru a se.

Un celebru CLUB SPORTIV, spart de HOTI: Au fost furati din SEIF 500.000 de euro

Clubul grec de baschet Olympiakos Pireu a fost pradat de hoti. Din seiful aflat in incinta clubului a fost furata suma de 500. 000 de euro, conform reprezentantilor clubului, scrie Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )