Libnet.ro
UNICEF

16:30

Un sirian beat a provocat un grav accident rutier, soldat cu trei victime. A lovit in plin o masina stationata in timpul efectuarii unei depasiri neregulamentare

Adevărul Adevărul,
Un sirian beat a provocat un grav accident rutier, soldat cu trei victime. A lovit in plin o masina stationata in timpul efectuarii unei depasiri neregulamentare

Un barbat de 33 de ani este cercetat pentru vatamare corporala din culpa si conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului dupa ce s-a angajat intr-o depasire imprudenta cu masina pe care o conducea si a acrosat un autovehicul stationat pentru a evita impactul frontal cu un autotren. continuă pe Adevărul

Un italian a provocat un grav accident rutier, soldat cu ranirea unui adolescent de 17 ani

Un cetatean italian este cercetat pentru vatamare corporala din culpa dupa ce a patruns intr-o intersectie din Galati fara sa acorde prioritate, lovind in plin un alt autovehicul care circula regulamentar.

Depasire fatala. O femeie de 42 de ani a murit intr-un grav accident rutier

Accidentul rutier s-a produs in dupa-amiaza zilei de marti, 1 octombrie. Masina condusa de femeie a intrat direct intr-un TIR.

VIDEO Un gravaccidenta avut loc pe DN7, la Moraresti. Doua persoane au ramas incarcerate, iar una dintre ele a murit

Un grav accident rutier a avut loc vineri, in judetul Arges, pe DN 7. Una dintre cele doua victime a decedat. Un catel aflat intr-una dintre masinile implicate in accident e grav ranit.

UPDATE Accident rutier produs la Hancesti cu implicarea unui microbuz de ruta. 21 de persoane au ajuns la spital. Un copil se afla in stare extrem de grava

Un accident rutier cu implicarea unui microbuz de ruta s-a produs vineri, 4 octombrie, in preajma localitatii Fundul-Galbenei, raionul Hancesti. Potrivit datelor IGSU, un microbuz de model Mercedes Sprinter de pe ruta Chisinau Basarabeasca si autoturismul Valkswagen Golf s-au tamponat in timpul deplasarii.

Un adolescent de 17 ani a furat o masina si a produs un accident rutier. Tanarul a intrat cu autoturismul intr-o poarta

Un adolescent de 17 ani a produs un accident rutier cu un autoturism pe care l-a furat din parcarea unui hypermarket din municipiul Deva.

Un carutas beat a provocat un accident rutier. Doua persoane, printre care si un adolescent de 15 ani, au fost ranite

Un tanar de 20 de ani este cercetat pentru vatamare corporala din culpa dupa ce a iesit cu caruta pe un drum european fara sa se asigure, fiind acrosat de un autovehicul care circula regulamentar.

Accident MORTAL in Romania! Microbuzul a fost lovit din PLIN! Detalii de ultim moment

Un accident rutier grav s-a produs vineri dimineata in judetul Vrancea, pe DN 2D, la intrare in localitatea Bolotesti. in urma incidentului, un barbat in varsta de 37 de ani, a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,288 seconds )