Libnet.ro
UNICEF

19:15

Gravide din zone defavorizate, pentru prima data la medic. 80% dintre femei au abandonat scoala in clasele primare

Adevărul Adevărul,
Gravide din zone defavorizate, pentru prima data la medic. 80% dintre femei au abandonat scoala in clasele primare

Caravana pentru control gravide si mame aflate in risc, care a debutat pe 2 septembrie 2019, a vizitat pana acum 7 localitati, printre care si doua dintre cele mai defavorizate zone din judetul Calarasi: Spantov si Galbinasi. continuă pe Adevărul

E OFICIAL! Ramona Badescu A NASCUT in mare secret! A devenit mama, pentru prima data, la 50 de ani. Sexul bebelusului

Ramona Badescu a nascut, in mare secret, un baietel perfect sanatos! Vestea a luat prin surprindere pe toata lumea, mai ales ca abia anuntase ca a ramas insarcinata. Vedeta in varsta de 50 de.

Octavian Ticu: Pentru prima data votez in Chisinau fara mustrari de constiinta

Candidatul Partidului Unitatii Nationale la functia de primar al Capitalei, Octavian Ticu, spune ca este pentru prima data cand voteaza in Chisinau fara mustrari de constiinta. Aceasta pentru ca nu voteaza raul cel mai mic, dar pentru cineva care va raspunde in fata sa despre toate lucrurile care le-a promis si nu le-a facut, declarat concurentul electoral dupa ce si-a exercitat dreptul vot, transmite IPN.

VIDEO O creatura misterioasa cu 720 de sexe, prezentata pentru prima data publicului la Paris

O gradina zoologica din Paris a prezentat pentru prima data miercuri un organism unicelular misterios, un asa-zis slime viu blob), o creatura galbuie, care arata ca o ciuperca, dar se comporta ca un animal, relateaza Reuters.

Pentru prima data in acest sezon, Dinamo urca pe loc de playoff in Liga 1. Cum arata clasamentul si programul etapei

Formatia Dinamo a invins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 1-0), echipa Gaz Metan Medias, intr-un meci din etapa a 13-a, ultima a turului sezonului regulat al Ligii I.

Fosta concurenta Exatlon Diana Belbita a pierdut primul meci din UFC. Cine a invins-o pe romanca

Diana Belbita a urcat pentru prima data in ringul UFC, in noaptea vineri spre sambata. Fosta concurenta de la Exatlon a fost invinsa de englezoaica Molly McCann, la capatul celor trei reprize. Sportiva noastra a fost la un pas sa fie facuta K. in repriza secunda, dar si-a revenit si a rezistat pana la final.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )