Libnet.ro
UNICEF

22:45

Grawe Romania are un nou Director General

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Grawe Romania are un nou Director General

Paul Swoboda este incepand de ieri noul director general al companiei Grawe Romania, anunta acestia intr-un comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Paul Swoboda a preluat conducerea asiguratorului Grawe Romania

Paul Swoboda a preluat incepand cu data de 20 septembrie 2012 functia de director general al companiei de asigurari Grawe Romania, in urma autorizarii primite de la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor CSA), a anuntat vineri asiguratorul. Schimbarea are loc in conetxtul in care, Peter Kasyk, cel care a condus compania inca de la intrarea grupului Grawe pe piata asigurarilor din Romania, in urma cu 12 ani, se retrage din functiile executive odata cu implinirea varstei de 65 de ani.

Romania are potentialul sa devina poarta ideala pentru uleiul de palmier malaezian

Consiliul Malaezian al Uleiului de Palmier organizeaza pentru prima data in tara noastra evenimentului POTS 2012 Malaysia - Romania Palm Oil Trade Fair and Seminar), care are loc astazi in Bucuresti. Targul si Seminarul constituie cel mai important eveniment destinat industriei uleiului de palmier, conferinta urmand sa reuneasca peste 250 de invitati din tari precum Malaezia, Romania, Ungaria, Serbia, Bulgaria, Moldova si alte tari din teritoriul European.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3256 seconds )