Libnet.ro
UNICEF

08:15

Grecia-Romania, echipele de start

Online Sport Online Sport,
Grecia-Romania, echipele de start

Vedeti mai jos care sunt echipele de start la meciul Grecia-Romania din preliminariile EURO 2016. continuă pe Online Sport

Grecia-Romania, echipele de start

Vedeti mai jos care sunt echipele de start la meciul Grecia-Romania din preliminariile EURO 2016.

Grecia - Romania, duminica ora 21.45 TVR 1. Grecia a schimbat antrenorul, Romania a schimbat lotul de jucatori

Romania ia startul intr-o noua campanie de calificare aproape din acelasi loc in care a incheiat-o pe ultima. Si in fata aceluiasi adversar. Partida Grecia - Romania se joaca duminica 21. 45, TVR 1), la Pireu.

Grecia - Romania, azi, ora 21.45 (TVR 1) - Ranieri: Romanii au un avantaj mare in fata noastra. Mutu e ca si copilul meu

Italianul Claudio Ranieri va debuta diseara in postura de selectioner al elenilor, in partida Grecia- Romania, ora 21.

Grecia - Romania, azi, ora 21.45 (TVR 1) - A 33-a intalnire cu elenii. Bilantul duelurilor este net favorabil Romaniei

Grecia- Romania, diseara, de la ora 21. 45 TVR 1) este primul meci al tricolorilor in campania de calificare la Euro 2016.

Grecia- Romania, live, duminica seara, pe un ecran urias la Arena Nationala

Federatia Romana de Fotbal si echipa nationala ii provoaca pe fani sa formeze cea mai mare galerie a tricolorilor la meciul Grecia-Romania, de duminica.

Grecia- Romania, azi, ora 21.45 (TVR 1) - Grecii ne-au invins o singura data intr-un meci oficial. S-a intamplat anul trecut

Grecia- Romania, ora 21. 45 TVR 1) este a treia partida oficiala dintre cele doua nationale care se disputa in decurs de mai putin de un an.

Promotii pe meciul Grecia - Romania

Pariaza pe meciul Grecia - Romania, primul din preliminariile EURO 2016 cu o promotie speciala.

Un englez conduce la centru Grecia-Romania

UEFA a delegat o brigada de arbitri din Anglia pentru a conduce la centru partida Grecia-Romania din preliminariile EURO 2016.

LIVETEXT Grecia - Romania. Selectionata lui Victor Piturca debuteaza in preliminariile CE. Echipele de start

Romania infrunta Grecia in primul meci din grupa F, in cadrul preliminariile Campionatului European din 2016. Meciul se joaca fara spectatori, la Atena si este disponibil LIVETEXT pe adevarul. ro, incepand cu ora 21.

Grecia - Romania 0-1/ Ei ne-au facut sa vedem Mondialul la televizor?

Romania a debutat cu dreptul in preliminariile pentru Euro 2016, tricolorii castigand cu 1-0 pe terenul Greciei. Marica 10') a marcat unicul gol al disputei, din penalti, atacantul lasandu-i pe tricolori in inferioritate numerica in minutul 53 a fost eliminat pentru doua cartonase galbene). Partida de pe Karaiskakis a fost una modesta, cu putine reusite in cele doua tabere. Dupa ce i-am vazut pe eleni evoluand duminica seara, ne vine in minte o singura intrebare: ei ne-au facut sa vedem Mondialul din Brazilia la televizor? Intr-un alt meci al serii, Ungaria a pierdut pe propriul teren cu Irlanda de Nord, scor 1-2.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )