Libnet.ro
UNICEF

01:05

Grecia- Romania, live, duminica seara, pe un ecran urias la Arena Nationala

Adevărul Adevărul,
Grecia- Romania, live, duminica seara, pe un ecran urias la Arena Nationala

Federatia Romana de Fotbal si echipa nationala ii provoaca pe fani sa formeze cea mai mare galerie a tricolorilor la meciul Grecia-Romania, de duminica. continuă pe Adevărul

Meciul Grecia - Romania va fi transmis pe un ecran urias, la Arena Nationala

Federatia Romana de Fotbal a anuntat, luni, ca meciul pe care reprezentativa Romaniei il va disputa la sfarsitul acestei saptamani, in deplasare, cu Grecia, in preliminariile Campionatului European din.

Grecia - Romania se va transmite pe un ecran urias la Stadionul National

Meciul Grecia - Romania, primul al echipei nationale din campania de calificare pentru EURO 2016, va fi transmis in direct pe 7 septembrie pe Stadionul National din Bucuresti, proiectat pe un ecran urias.

Grecia - Romania, din preliminariile Euro 2016, transmis pe un ecran gigant la Arena Nationala

Partida Grecia - Romania, primul meci al tricolorilor din preliminariile Euro 2016, va putea fi vazut de fanii nationalei pe un ecran gigantic, la Arena Nationala din Bucuresti. Partida, programata pentru 7 septembrie, ora 21. 45, se va disputa la Atena.

CONFERINTA Ciprian Marica, despre Grecia - Romania: Un egal nu ar fi un esec, dar mergem la victorie

Ciprian Marica sustine o conferinta de presa inaintea meciului Grecia - Romania. Tricolorii vor debuta in preliminariile Campionatului European 2016 si vor avea primul meci duminica, la Atena, incepand cu ora 21.

Un englez conduce la centru Grecia-Romania

UEFA a delegat o brigada de arbitri din Anglia pentru a conduce la centru partida Grecia-Romania din preliminariile EURO 2016.

Un englez va arbitra Grecia Romania: a condus Supercupa Europei si a purtat ghinion Stelei pe Arena Nationala

Cu 72 de ore inainte de primul meci din preliminariile Euro 2016, UEFA a publicat componenta brigazii care va oficia la intalnirea de la Atena duminica, ora 21.

Grecia Romania, duminica, ora 21.45, TVR 1. Piturca are echipa sub sapca: Motanul Stancu, in loc de Maxim!

Selectionerul a conturat primul 11 al Romaniei pentru meciul cu Grecia de duminica. Piti va incepe tot cu Bogdan Stancu, in defavoarea lui Maxim, si merge pe ideea sa nu luam gol.

O brigada britanica va arbitra meciul Grecia- Romania. Mark Clattenburg va fi la centru

O brigada britanica va fluiera la meciul dintre Grecia si Romania, din preliminariile pentru Campionatul European de peste doi ani, din Franta. Mark Clattenburg va fi la centru.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )