Libnet.ro
UNICEF

17:01

Grecia va trimite marti ministrilor Finantelor din zona euro noul plan de reforme

B1 B1,
Grecia va trimite marti ministrilor Finantelor din zona euro noul plan de reforme

Grecia va trimite, marti dimineata, ministrilor Finantelor din zona euro planul de reforme, care va contine masuri pentru combaterea evaziunii fiscale si a coruptiei si solutii de restructurare a sectorului. continuă pe B1

Guvernul Greciei va trimite, marti dimineata, Eurogrup noul plan de reforme

Grecia va trimite, marti dimineata, ministrilor Finantelor din zona euro planul de reforme, care va contine masuri pentru combaterea evaziunii fiscale si a coruptiei, precum si solutii de restructurare a.

Reuniune Eurogroup la Bruxelles/ UPDATE A trimis Grecia o scrisoare gresita ministrilor din zona euro?

UPDATE In timp ce negocierile sunt in curs, in cadrul Eurogroup, cotidianul Bild a publicat informatia potrivit careia Grecia ar fi transmis o scrisoare gresita la Bruxelles, si ca varianta reala contine niste conditii apropiate de ceea ce ii solicita Eurogroup/ Informatia, negata de oficialii greci. Ministrii de finante din zona euro Eurogroup) s-au intrunit la Bruxelles pentru a discuta oficial ultima solicitare a Greciei, remisa joi, care nu a fost considerata acceptabila de catre Germania.

Surse: Ministrii de Finante din zona euro si Grecia au ajuns la un acord

Ministrii de finante din zona euro Eurogroup), reuniti vineri la Bruxelles pentru a discuta oficial ultima solicitare a Greciei, sunt de acord cu prelungirea ajutorului financiar, au declarat surse europene, potrivit Hotnews.

Surse: Ministrii de finante din zona euro, acord pentru ajutorarea Greciei

Ministrii de finante din zona euro Eurogroup), reuniti vineri la Bruxelles pentru a discuta oficial ultima solicitare a Greciei, sunt de acord cu prelungirea ajutorului financiar, au declarat surse europene, potrivit Hotnews.

Cele mai sarace tari din zona euro nu mai vor sa dea bani pentru Grecia: Sa explici oamenilor ca trebuie sa dam bani grecilor, cu salariile si pensiile lor? Imposibil

Fostele republici comuniste care au devenit intre timp membre ale zonei euro cu pretul unor lungi ani de austeritate si a unor reforme dureroase nu dau dovada de prea multa simpatie fata de Grecia, afirmand chiar ca eurozona ar supravietui foarte bine in fata Grexit-ului, scrie AFP.

Euro ajunge la 4,45 lei, in asteptarea unei decizii privind Grecia

BNR a anuntat vineri un curs pentru euro in urcare cu 0,64 bani, la 4,4498 lei, pe volume reduse in piata interbancara, in contextul precautiei pietelor financiare inaintea reuniunii ministrilor Finantelor din zona euro privind programul financiar.

Grecia, in fata falimentului. Un grup de tari, in frunte cu Germania, sunt pregatite sa-i lase pe greci sa iasa din zona euro

Vineri expira ultimatumul impus de liderii europeni Guvernului de la Atena pentru a se hotari daca solicita sau nu prelungirea acordurilor cu FMI si UE. Grecii vor sa ceara aceasta prelungire, insa nu accepta conditiile. De cealalta parte, ministrii Finantelor din UE refuza sa le schimbe.

Grecia, la un compromis cu zona euro pentru prelungirea temporara a finantarii

Ministrii de finante din zona euro au decis, in cadrul unei reuniuni desfasurate vineri, la Bruxelles, sa prelungeasca cu patru luni planul de ajutor financiar pentru Grecia, in anumite conditii, potrivit anuntului facut de Eurogrup, care a primit cu o zi inainte solicitarea oficiala a Atenei in acest sens.

Wall Street inchide in crestere record, pe un val de optimism dupa ce Zona Euro si Grecia au ajuns la un acord

Bursa de pe Wall Street a inchis sesiunea de tranzactionare de vineri in crestere record, dupa anuntul unui acord intre Grecia si Zona Euro. Astfel, indicele Dow Jones a crescut cu 0,86%, ajungand la un nivel record, iar Nasdaq cu 0,63%.

intelegere asupra prelungirii ajutorului financiar acordat Greciei

Zona euro si Atena au ajuns, ieri seara, la Bruxelles, la o intelegere asupra prelungirii ajutorului financiar acordat Greciei, transmite site-ul Le Figaro. Exista un acord asupra unui text, au anuntat doua surse europene, la finalul unei reuniuni a ministrilor de Finante din zona euro, a treia in ultimele zece zile, potrivit Mediafax. Vicepresedintele Comisiei Europene insarcinat cu zona euro, Valdis Dombrovskis, a confirmat aceasta informatie pe Twitter, precizand ca Atena va trebui sa prezinte o lista completa cu masuri de reforma.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )