Libnet.ro
UNICEF

12:00

Grecia / UE: Atena se angajeaza sa dea prioritate celor mai consensuale reforme

Antena3 Antena3,
Grecia / UE: Atena se angajeaza sa dea prioritate celor mai consensuale reforme

Guvernul grec va trage lectii din reuniunea Eurogrupului de vineri punand accentul, in programul sau de reforma, pe cele care reprezinta un teren comun cu UE, a declarat o sursa guvernamentala la Atena,. continuă pe Antena3

Bucurestiul, inclus intr-un top al celor mai frumoase orase din Europa de Est

Dupa ce, saptamana trecuta, o localitate din Romania a fost inclusa intr-un clasament al celor mai putin romantice orase din lume, saptamana aceasta site-ul stedentripper. com a inclus Bucurestiul intr-un.

Ianuarie 2015, pe locul doi in topul celor mai caldurose luni ianuarie din istoria masuratorilor

Ianuarie 2015 a fost pe locul doi intre cele mai calde luni ianuarie inregistrate pe glob de cand se masoara temperaturile1880) a anuntat Agentia Americana Oceanica si Atmosferica NOAA), citata de USA.

Harta celor mai periculoase zone din Iasi. Drumul hotilor, raiul raufacatorilor din oras

Printre cele mai periculoase strazi din Iasi se numara si artere din zonele centrale ale orasului cum ar fi Podu Ros. Raiul infractorilor ramane insa strada Trei Fantani, cunoscuta in oras sub numele de Drumul Hotilor.

Harta celor mai periculoase locuri din Cluj-Napoca! in ce zone se comit cele mai multe infractiuni

Cele mai multe infractiuni cu violenta din Cluj-Napoca se petrec in centrul orasului, in zona localurilor unde se servesc bauturi alcoolice. Cele mai numeroase furturi sunt cele din autoturisme si sunt comise acolo unde soferii neglijenti isi lasa bunurile in masini, fie ca e vorba de strazi din centru sau parcari de blocuri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )