Libnet.ro
UNICEF

00:07

Grigoras nu mai e cel mai tare din oras: a plecat de la Pandurii din cauza unui bilant dezolant. Ce a spus

Adevărul Adevărul,
Grigoras nu mai e cel mai tare din oras: a plecat de la Pandurii din cauza unui bilant dezolant. Ce a spus

Tehnicianul de 50 de ani a mai pregatit formatia din Targu Jiu, insa primul sau mandat nu se poate compara cu cel care tocmai s-a incheiat. Daca prima data a stat pe banca gorjenilor, intre 2010 si 2013, de aceasta data, sederea sa a fost una scurta si trista. continuă pe Adevărul

Euro - la cel mai redus curs din ultimii doi ani, fata de dolar

Moneda unica europeana euro) a coborat ieri, pe pietele externe, pana la cel mai redus curs din ultimii doi ani, raportat la dolar, pe fondul amplificarii semnalelor potrivit carora slabiciunea economiei regiunii va determina Banca Centrala Europeana BCE) sa ia noi masuri de stimulare in reuniunea programata pentru astazi.

Madonna este cel mai bogat artist din industria muzicala

Cantareata americana Madonna ocupa primul loc in topul celor mai bogati artisti din industria muzicala, cu o avere estimata la 800 de milioane de dolari, informeaza Mediafax.

Madonna este cel mai bogat artist din industria muzicala

Cantareata americana Madonna ocupa primul loc in topul celor mai bogati artisti din industria muzicala, cu o avere estimata la 800 de milioane de dolari, informeaza billboard. com.

Desi pretul petrolului a scazut, Romania a ramas printre tarile cu cea mai scumpa benzina din lume

Romania se numara printre tarile cu cele mai ridicate costuri pentru benzina din lume. Desi pretul barilului de petrol a ajuns recent la cel mai scazut nivel din ultimii patru ani, acest lucru nu se resimte si.

VIDEO Cele mai frumoase lovituri din 2014 - Federer, Nadal, Djokovic, Dimitrov si Monfils, printre remarcati (Partea I)

Anul 2014 a oferit multe dueluri interesante in circuitul masculin de tenis de camp ATP), schimburile de mingi si loviturile perfecte facand deliciul publicului. Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic, Andy Murray, Grigor Dimitrov si Gael Monfils au facut, rand pe rand, spectacol. Intra in material pentru a vedea o selectie a celor mai frumoase lovituri din 2014.

Cele mai corupte tari din lume. Pe ce loc e Romania

Cele mai corupte state din lume sunt in acest an, potrivit unui raport publicat de organizatia Transparency International, Coreea de Nord, Somalia, Sudanul si Afganistanul. La polul opus, cele mai putin corupte state sunt Finlanda, Noua Zeelanda si Danemarca.

Vivo X5 Max va fi cel mai subtire smartphone din lume

Vivo X5 Max este un nou concurent la recordul mondial pentru cel mai subtire smartphone. La fiecare cateva saptamani avem informatii legate de un nou concurent la titlul de cel mai subtire si firav telefon de pe mapamond. Ca de fiecare data, vorbim de un producator asiatic pentru care America si Europa nu reprezinta o piata atractiva de desfacere. Este vorba de Vivo, o companie care, in trecut, a intrat in istorie ca fiind creierul din spatele primului smartphone creat [].

Markit: Activitatea economica din zona euro, la cel mai redus nivel din ultimele 16 luni

Productia si serviciile din zona euro au scazut, in noiembrie, la cel mai redus nivel din ultimele 16 luni, confirmand temerile ca economia regiunii s-ar putea contracta din nou, transmit CNBC si Reuters, conform Agerpres.

Chirca, BNR: Romanii, angajatii cel mai putin platiti din UE

Remunerarea salariatilor are o pondere de doar 37,1% din valoarea adaugata bruta la nivel national, aceasta fiind cea mai scazuta cota de acest tip din Uniunea Europeana, unde media se plaseaza la 53,6%, spune directorul adjunct al Directiei Statistica din BNR, Constantin Chirca. in anii de criza, remunerarea salariatilor a fost in cadere constanta, in Romania, de la 44,1% in 2008.

Ce face in fiecare zi unul din cei mai destepti oameni din lume. Toate imi LUNGESC viata

Rick Rosner, considerat al doilea cel mai inteligent om din lume, spune ca secretul lui este consumarea unei cantitati uriase de suplimente nutritive. Barbatul, care are un IQ.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )