Libnet.ro
UNICEF

10:00

Grindeanu, despre gratiere: Ministrul Justitiei sa vina cu solutia cea mai buna. Nu vreau sa ma antepronunt

Adevărul Adevărul,
Grindeanu, despre gratiere: Ministrul Justitiei sa vina cu solutia cea mai buna. Nu vreau sa ma antepronunt

Premierul Sorin Grindeanu este invitat, de la ora 19. 00, la Antena 3, pentru a vorbi despre cele doua ordonante privind gratierea si modificarile Codului Penal si de Procedura Penala, precum si despre bugetul pe 2017. continuă pe Adevărul

Grindeanu: Asteptam concluziile MJ si adoptam solutia cea mai buna. Prezenta lui Iohannis in strada, saptamana trecuta, a fost o surpriza neplacuta pentru mine

Premierul Sorin Grindeanu a vorbit la o televiziune despre prezenta presedintelui Klaus Iohannis in strada de saptamana trecuta, despre care spune ca pentru el, ar fi o surpriza neplacuta.

UPDATE. Ministrul Justitiei revine asupra INTERDICTIEI: jurnalistii au voie la dezbatere. Peste 200 de persoane s-au inscris la consultarea de luni pe ordonantele pe justitie. Printre participantii interesati de gratiere, Gigi Becali

Peste 200 de persoane s-au inscris pana vineri la consultarea de luni organizata de Ministerul Justitiei pe proiectele de ordonanta de urgenta privind gratierea si modificarea codurilor, a declarat presei ministrul Justitiei, Florin Iordache. Ministrul a anuntat ca presa nu va avea acces. Pe lista celor inscrisi figureaza si Gigi Becali, care a executat condamnari la inchisoare.

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a anuntat ca toata presa va avea acces la dezbaterea pentru gratiere si modificarile Codurilor penale: Se va face in doua ture. Filmatul va fi permis in primele 15 minute

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a anuntat ca presa, indiferend daca s-a inscris sau nu la dezbaterea publica pentru proiectele de OUG privind gratierea si modificarile Codurilor penale, va avea acces, dar filmatul va fi permis numai in primele 15, 20 de minute de la inceperea dezbaterii, potrivit Agerpres.

Ministrul Justitiei, dupa dupa avizul negativ dat de CSM pe ordonantele privind justitia: Se refera doar la caracterul de urgenta al proiectelor. OPORTUNITATEA este clara

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a declarat joi ca avizul negativ al Consiliului Superior al Magistraturii cu privire la proiectele de ordonanata de urgenta referitoare la gratiere si modificarile codului.

Ministrul Justitiei, Florin Iordache: Nu vor iesi din inchisori criminalii si violatorii peste 60 de ani. Vom porni constructia a doua penitenciare

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a declarat, sambata seara, la Antena 3, ca, in urma aplicarii ordonantelor privind gratierea si modificarea codurilor penale nu vor iesi din inchisoare criminalii si violatorii peste 60 de ani, precizand ca vor exista si masuri complementare, inclusiv pentru reinsertia celor care vor fi eliberati.

Ministrul Justitiei promite: Violatorii, criminalii si detinutii care au peste 60 de ani NU VOR FI GRATIATI. Anul acesta incepe construirea a doua noi penitenciare (VIDEO)

Ministrul Justitiei promite ca nu vor fi gratiati detinutii mai batrani de 60 de ani. Florin Iordache spune insa ca vor exista si masuri complementare, inclusiv pentru reinsertia celor care vor fi.

Ministrul Justitiei, in vizita in penitenciare

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a facut, ieri , o vizita neanuntata, de o ora si jumatate, la Penitenciarul Jilava, el declarand, pentru News. ro, ca astazi va merge, probabil, si la penitenciarele Rahova, Ploiesti si Giurgiu, ca sa vada conditiile de detentie si sa analizeze ce este de facut pentru a avea o situatie normala in penitenciare.

Ministrul Justitiei a facut o vizita neanuntata la Jilava. Iordache: Probabil vineri voi merge la Rahova, Poiesti si Giurgiu

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a facut joi o vizita neanuntata la Penitenciarul Jilava si a anuntat ca vineri va merge, probabil, si la penitenciarele Rahova, Ploiesti si Giurgiu, pentru a vedea.

Ministrul Justitiei a ajuns la PUSCARIE!

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a facut joi o vizita neanuntata la Penitenciarul Jilava si a anuntat ca vineri va merge, probabil, si la penitenciarele Rahova, Ploiesti si Giurgiu, pentru a vedea.

Ministrul Justitiei: Am fost la Jilava, maine probabil o sa ma duc la Rahova, la Ploiesti, la Giurgiu

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a facut, joi, o vizita neanuntata, de o ora si jumatate, la Penitenciarul Jilava, el declarand, pentru News. ro, ca vineri va merge, probabil, si la penitenciarele Rahova, Ploiesti si Giurgiu, ca sa vada conditiile de detentie si sa analizeze ce este de facut pentru a avea o situatie normala in penitenciare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )