Libnet.ro
UNICEF

01:05

Grindina a lovit din nou in Mehedinti

Adevărul Adevărul,
Grindina a lovit din nou in Mehedinti

Ploaia torentiala si grindina au lovit judetul Mehedinti cu cateva ore inainte ca avertizarea cod portocaliu sa intre in vigoare. Mai putin de zece minute de grindina au facut prapad in gradinile localnicilor din comuna Vanjulet. Aici au fost afectate viile, dar si culturile de porumb si legumele localnicilor. continuă pe Adevărul

Shakira este din nou insarcinata: Cantareata si Pique vor deveni din nou parinti in ianuarie 2015

Cantareata columbiana Shakira si fotbalistul formatiei FC Barcelona, Gerard Pique, vor deveni din nou parinti la inceputul anului viitor, a declarat Carlos Vives, un apropiat al artistei, relateaza cotidianul.

Nicusor Constantinescu, urmarit international. DIN NOU

Seful Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost dat, din nou, in urmarire generala de politie, dupa ce instanta a admis solicitarea procurorilor de a-l aresta 30 de zile.

Tribunalul Bucuresti a dispus, din nou, arestarea sefului CJ Constanta, Nicusor Constantinescu

Tribunalul Bucuresti a dispus din nou arestarea presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, in baza cererii inaintate de procurorii DNA. Solicitarea vine in urma mediatizarii unor.

Natura s-a dezlantuit. Ploaia torentiala a inundat mai multe gospodarii la Budesti si Plataresti

De sase ore au nevoie pompierii ca sa evacueze apa din gospodariile inundate, joi, dupa-amiaza, in urma unei ploi torentiale. Mai multe echipaje ale ISU au fost alertate sa intervina cu motopompe la Budesti si Plataresti, unde parca se rupsese cerul.

Autoritatile chineze permit din nou tranzitul in orasul Yumen, inchis in urma cu o saptamana dupa ce un barbat a murit de ciuma

Autoritatile chineze au redeschis orasul Yumen, din provincia Gansu, dupa ce s-a constatat ca barbatul care a murit de ciuma in acea localitate a fost un caz izolat, anunta AFP. Celor 30. 000 de locuitori li.

Avioanele Wizz Air asteapta pana joi sa poata zbura din nou spre Tel Aviv

Operatorul aerian Wizz Air va renunta la masura suspendarii zborurilor spre Tel Avivi abia joi nopatea din caua situatiei tensionate din regiune, a anuntat compania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )