Libnet.ro
UNICEF

17:45

Shakira este din nou insarcinata: Cantareata si Pique vor deveni din nou parinti in ianuarie 2015

B1 B1,
Shakira este din nou insarcinata: Cantareata si Pique vor deveni din nou parinti in ianuarie 2015

Cantareata columbiana Shakira si fotbalistul formatiei FC Barcelona, Gerard Pique, vor deveni din nou parinti la inceputul anului viitor, a declarat Carlos Vives, un apropiat al artistei, relateaza cotidianul. continuă pe B1

Nicusor Constantinescu, urmarit international. DIN NOU

Seful Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost dat, din nou, in urmarire generala de politie, dupa ce instanta a admis solicitarea procurorilor de a-l aresta 30 de zile.

Tribunalul Bucuresti a dispus, din nou, arestarea sefului CJ Constanta, Nicusor Constantinescu

Tribunalul Bucuresti a dispus din nou arestarea presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, in baza cererii inaintate de procurorii DNA. Solicitarea vine in urma mediatizarii unor.

Autoritatile chineze permit din nou tranzitul in orasul Yumen, inchis in urma cu o saptamana dupa ce un barbat a murit de ciuma

Autoritatile chineze au redeschis orasul Yumen, din provincia Gansu, dupa ce s-a constatat ca barbatul care a murit de ciuma in acea localitate a fost un caz izolat, anunta AFP. Celor 30. 000 de locuitori li.

Avioanele Wizz Air asteapta pana joi sa poata zbura din nou spre Tel Aviv

Operatorul aerian Wizz Air va renunta la masura suspendarii zborurilor spre Tel Avivi abia joi nopatea din caua situatiei tensionate din regiune, a anuntat compania.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )