Libnet.ro
UNICEF

09:00

Grindina de marimea portocalelor, in Italia. 18 persoane au fost ranite

Antena3 Antena3,
Grindina de marimea portocalelor, in Italia. 18 persoane au fost ranite

Optsprezece persoane au fost ranite miercuri dupa o furtuna cu grindina de marimea unor portocale care s-a produs in Pescara, un oras din centrul Italiei, a anuntat agentia de presa italiana ANSA, citata de. continuă pe Antena3

Imagini-soc. Grindina uriasa a facut ravagii in Italia. 18 persoane au fost ranite - VIDEO

Optsprezece persoane au fost ranite miercuri dupa o furtuna cu grindina de marimea unor portocale care s-a produs in Pescara, un oras din centrul Italiei, a anuntat agentia de presa italiana ANSA, citata de.

Cod rosu de furtuna puternica, in Capitala si in tara. Mai multe persoane au fost ranite. Ce anunt a facut ANM pentru luni

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au anuntat cod rosu de furtuna puternica in toata tara. Din pacate, mai multe persoane au fost ranite din cauza vijeliilor violente. Cod rosu de furtuna in toata tara ANM a indicat o avertizare de cod rosu de furtuna puternica in judetele din sud-vestul teritoriului Romaniei. Mai multe .

Accident pe platforma Aeroportului Henri Coanda. Patru persoane au fost ranite

Un accident rutier a avut loc, marti dimineata, pe platforma Aeroportului Henri Coanda, intre un autobuz fara pasageri si un microbuz apartinand unei firme de handling manipulare bagaje), anunta reprezentantii Companiei Nationale Aeroportului Bucuresti CNAB).

Accident pe Aeroportul Otopeni. Patru persoane au fost ranite

Un accident rutier intre doua autovehicule, un autobuz fara pasageri si un microbuz apartinand unei firme de handling, s-a produs marti dimineata, la ora 6:15, pe platforma Aeroportului International Henri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )