Libnet.ro
UNICEF

15:01

Accident pe platforma Aeroportului Henri Coanda. Patru persoane au fost ranite

Adevărul Adevărul,
Accident pe platforma Aeroportului Henri Coanda. Patru persoane au fost ranite

Un accident rutier a avut loc, marti dimineata, pe platforma Aeroportului Henri Coanda, intre un autobuz fara pasageri si un microbuz apartinand unei firme de handling manipulare bagaje), anunta reprezentantii Companiei Nationale Aeroportului Bucuresti CNAB). continuă pe Adevărul

Patru persoane, ranite intr-un accident produs pe platforma Aeroportului Otopeni

Patru persoane au fost ranite si transportate la spital in urma unui accident produs marti dimineata pe platforma Aeroportului Henri Coanda. in accident au fost implicate un autobuz fara pasageri si un microbuz apartinand unei firme de handling, anunta Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti CNAB).

Accident pe Aeroportul Henri Coanda

Un accident rutier intre doua autovehicule, un autobuz fara pasageri si un microbuz apartinand unei .

Accident pe platforma Aeroportului Otopeni: Patru raniti dupa ce un autobuz si un microbuz S-AU CIOCNIT. Care este starea victimelor (VIDEO)

Incident pe Aeroportul Henri Coanda marti dimineata. Patru oameni au fost raniti dupa ce un autobuz si un microbuz apartinand unei firme de handling s-au ciocnit in apropierea pistelor de decolare,.

Accident pe Aeroportul Otopeni. Patru persoane au fost ranite

Un accident rutier intre doua autovehicule, un autobuz fara pasageri si un microbuz apartinand unei firme de handling, s-a produs marti dimineata, la ora 6:15, pe platforma Aeroportului International Henri.

Accident grav pe Aeroportul Otopeni Henri Coanda. Cine sunt cele 4 persoane ranite si transportate la spital

Accident pe Aeroportul Henri Coanda. Totul s-a produs in cursul zilei de marti, 9 iulie. Un microbuz care apartinea unei firme de handling a intrat din plin intr-un autobuz fara pasageri. Cine sunt ranitii? Accident grav pe Aeroportul Otopeni. Cine sunt cei 4 raniti? Patru persoane au fost ranite astazi, 9 iulie, intr-un accident rutier .

Explozie la anvelopele trenului de aterizare al unui avion, la sosirea pe Aeroportul Henri Coanda

La aterizarea pe Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti a unei aeronave Tarom care venea de la Satu M.

FOTO Explozie la anvelopele trenului de aterizare al unui avion, pe Aeroportul Henri Coanda. in ce stare sunt cei 22 de pasageri. Reactia TAROM

La aterizarea pe Aeroportul Henri Coanda din Bucuresti a unei aeronave Tarom care venea de la Satu Mare, s-a produs o explozie la anvelopele trenului de aterizare. Aeronava cu 22 de pasageri a ramas temporar imobilizata pe pista.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )