Libnet.ro
UNICEF

01:05

Gripa, bilant partial: numarul deceselor a crescut

Playtech Playtech,
Gripa, bilant partial: numarul deceselor a crescut

Bilantul partial inregistrat in acest sezon de gripa a crescut peste nivelul anului precedent. in primele doua zile ale saptamanii au fost inregistrate opt decese. Update:inca o persoana murit din cauza gripei, numarul deceselor ajungand astfel la 31. Institutul National de Sanatate Publica INSP) a anuntat pe 13 februarie ca au fost inregistrate alte patru []. continuă pe Playtech

Gripa, bilant partial: numarul deceselor e in crestere

Bilantul partial inregistrat in acest sezon de gripa a crescut peste nivelul anului precedent. in primele doua zile ale saptamanii au fost inregistrate opt decese. Institutul National de Sanatate Publica INSP) a anuntat pe 13 februarie ca au fost inregistrate alte patru decese din cauza gripei. De la inceputul sezonului rece pana acum, gripa a [].

Numarul deceselor provocate de gripa creste alarmant. Anuntul facut de ministrul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a anuntat, marti, la Parlament, ca numarul persoanelor decedate din cauza gripei a ajuns la 27, insa nu se poate vorbi inca de o epidemie de gripa in tara.

Gripa a mai facut o VICTIMA, dupa ce o femeie din Arad a MURIT. Numarul DECESELOR creste ALARMANT

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta SCJU) Arad a anuntat ca o femeie, in varsta de 63 de ani, a decedat din cauza complicatiilor cauzate de gripa care au condus la stop cardiorespirator si nu a mai putut fi.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )