Libnet.ro
UNICEF

13:15

UN GROTESC SPECTACOL DE CARNAVAL DAMBOVITEAN

Adevărul Adevărul,
UN GROTESC SPECTACOL DE CARNAVAL DAMBOVITEAN

Crin Antonescu a fost unul dintre cei mai vehementi contestatari a institutiilor si personalitatilor politice din UE sau administratia SUA care s-au exprimat critic fata de evolutia politica a Romaniei, dupa venirea la guvernare a USL. Momentul de varf s-a consumat in timpul tentativei de lovitura de stat, iunie 2012. continuă pe Adevărul

Un grotesc spectacol de carnaval dambovitean

Crin Antonescu a fost unul dintre cei mai vehementi contestatari a institutiilor si personalitatilor politice din UE sau administratia SUA care s-au exprimat critic fata de evolutia politica a Romaniei, dupa venirea la guvernare a USL. Momentul de varf s-a consumat in timpul tentativei de lovitura de stat, iunie 2012.

Crin Antonescu :Mesaj la implinirea a 10 ani de la intrarea in NATO.

Evenimentele politico-militare de ultima ora din vecinatate ne arata cat de important este pentru securitatea nationala faptul ca Romania este membru cu drepturi depline al NATO, afirma presedintele PNL, Crin Antonescu, intr-un mesaj adresat la implinirea a 10 ani de la intrarea in Alianta. In urma cu exact zece ani, pe 29 martie 2004, pe peluza Casei Albe de la Washington avea loc ceremonia festiva de primire a Romaniei ca membru al Organizatiei Tratatului Atlanticului de Nord. Alaturi de .

Sondaj: Crin Antonescu nu intra in turul al doilea la prezidentiale

Ruperea USL a afectat serios PNL, care a tot scazut in sondaje. Potrivit celei mai recente cercetari facute de CSCI, Crin Antonescu nu mai are sanse nici sa intre in turul doi la alegerile prezidentiale, cu atat.

Crin Antonescu, despre obsevatiile Comisiei de la Venetia: Nu putem face doua Constitutii

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, in urma observatiilor Comisiei de la Venetia asupra proiectului de revizuire a Constitutiei, ca nu pot fi realizate doua legi fundamentale, una pentru .

Crin Antonescu: PNL sustine acciza pe combustibil doar impreuna cu reducerea CAS sau pentru constructia de autostrazi

Crin Antonescu a declarat, miercuri, ca PNLsustine acciza suplimentara de 7 eurocenti la combustibil daca banii colectati se vor duce pentru constructia de autostrazi, ori daca se va aplica impreuna cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )