Libnet.ro
UNICEF

23:00

Grupul rock My Chemical Romance se reuneste dupa sapte ani

Adevărul Adevărul,
Grupul rock My Chemical Romance se reuneste dupa sapte ani

Grupul rock My Chemical Romance se reuneste dupa sapte ani pentru cel putin un concert, programat sa aiba loc pe 20 decembrie, la Los Angeles. continuă pe Adevărul

Scandal in direct intre un fost ministru PSD si un lider PNL: Hotilor! Nu va e rusine! Ati stat sapte ani la guvernare si vorbiti tot de Boc!

Vicepresedintele PNL Florin Roman si Liviu Pop, fost ministru al Educatiei, au avut un schimb de replici foarte dur dupa ce social-democratul a declarat ca probleme privind transportul scolar sunt din caza Guvernului Boc. Premierul Boc nu mai e in functie de sapte ani.

O fetita de sapte ani a fost impuscata de niste interlopi in timp ce colinda de Halloween (VIDEO)

O fetita de sapte ani din Chicago a fost impuscata in gat, joi, in timp ce colinda de Halloween si se afla acum in stare critica, transmite NBC News. Pe langa fetita, a mai fost impuscat si un alt.

Dupa 12 ani de casnicie, aceasta femeie a avut parte de socul vietii ei. Nu ii venea sa creada ca a impartit viata cu acest om: Sotul meu m-a lasat pentru...

O femeia a avut parte de socul vietii ei dupa 12 ani de casnicie. Nici acum nu ii vine sa creada ca a impartit viata cu acest om. E disperata si nu mai stie ce sa faca, asa ca a marturisit cu durere.

DUPA DOI ANI DE SCADERE: Vanzarile mondiale de smartphone-uri au crescut in T3

Vanzarile mondiale de smartphone-uri au crescut cu 2% in ritm anual in trimestrul al treilea, pana la 366 milioane unitati, aceasta fiind prima perioada de crestere dupa doi ani de scadere, arata un raport al firmei de cercetare de piata Strategy Analytics, publicat joi, transmite AFP.

I s-a spus ca iubitul ei a murit. A suferit mult dupa pierderea sa. Dupa cativa ani, intr-o zi a intrat intr-un restaurant. Cand a dat comanda, a inteles cruntul adevar. Ce se intamplase de fapt?

I s-a spus ca iubitul ei a murit. A suferit mult dupa pierderea sa. Dupa cativa ani, intr-o zi a intrat intr-un restaurant. Cand a dat comanda, a inteles cruntul adevar. in tot acest timp traise de fapt o.

S-A TERMINAT! Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL SOC dupa 10 ani de CASNICIE cu Petre Roman! DA, E ADEVARAT

La aniversarea a 10 ani de la casatorie, sotia lui Petre Roman, interpreta Silvia Chifiriuc, a scris un mesaj emotionant pe contul de socializare, in care ii multumeste pentru cei mai frumosi ani din viata.

Cum arata un hamburger cu cartofi prajiti dupa 10 ani de cand au fost lasati pe o masa. FOTO si VIDEO INCREDIBIL!

Conservat sub o caseta din sticla ca si cum ar fi o mare comoara, un hamburger cu cartofi prajiti arata inca destul de bine: la 10 ani dupa momentul cumpararii sale, utilizatorii de internet pot sa.

DIVORT SOC iN SHOWBIZ! Da, este adevarat. Am divortat azi, la notar, de comun acord, fara resentimente - Nimeni nu se astepta sa se desparta dupa 13 ani de casnicie (FOTO)

Soc in lumea manelelor! Liviu Guta a divortat de sotia lui Iuliana, dupa o casnicie de 13 ani. Cei doi au semnat, marti, actele la notar.

Povestea SOCANTA a Mihaelei TATU! L-am intrebat pe SOTUL meu daca-mi poate spune Te iubesc. Raspunsul a facut-o sa DIVORTEZE dupa 15 ani de casnicie

Mihaela Tatu a fost multi ani prezentatoare, a avut propriile emisiuni, Viata Bate filmul la Pro Tv si emisiunea pentru femei de la Acasa TV, De 3 ori femeie.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2565 seconds )