Libnet.ro
UNICEF

13:30

Guillermo-Garcia Lopez, campionul de la Bucuresti: Am avut o prietena romanca

Online Sport Online Sport,
Guillermo-Garcia Lopez, campionul de la Bucuresti: Am avut o prietena romanca

Guillermo Garcia-Lopez a castigat, duminica, turneul BRD Nastase Tiriac Trophy de la Bucuresti dupa o victorie in doua seturi la cehul Jiri Vasely, scor 7-6, 7-6. continuă pe Online Sport

FOTO Finalisti-surpriza la BRD Nastase - Tiriac Trophy: spaniolul Guillermo Garcia-Lopez si cehul Jiri Vesely

Guillermo Garcia - Lopez, locul 45 ATP, si cehul Jiri Vesely, locul 46 ATP, isi vor disputa finala turneului de la Bucuresti. Spaniolul a trecut de favoritul publicului, Gael Monfils.

Guillermo Garcia Lopez a castigat BRD Nastase Tiriac Trophy

Guillermo Garcia Lopez Spania - favorit numarul cinci) a castigat, duminica, BRD Nastase Tiriac Trophy, dupa ce l-a invins in finala pe Jiri Vesely Cehia - favorit numarul sapte), scor 7-65), 7-611). Meciul s-a intins pe durata a doua ore si 15 minute.

BRD Nastase Tiriac Trophy: Jiri Vesely vs Guillermo Garcia-Lopez in finala

Guillermo Garcia-Lopez l-a invins pe Gael Monfils favorit numarul doi), ibericul avand nevoie de trei seturi 6-72), 6-4, 6-2) pentru a se califica in finala BRD Nastase Tiriac Trophy. Pentru castigarea trofeului, spaniolul favorit cinci) se va lupta cu Jiri Vesely favorit sapte).

Castigatorul turneului BRD Nastase Tiriac Trophy 2015: Am avut o prietena romanca, acum am un titlu ATP romanesc

Tenismanul spaniol Guillermo Garcia-Lopez, locul 45 ATP si cap de serie numarul 5, a declarat, duminica, dupa ce a castigat turneul BRD Nastase Tiriac Trophy, ca dupa ce in urma cu ceva timp a avut o.

Spaniolul Garcia Lopez a castigat turneul BRD Nastase - Tiriac Trophy

Cea de-a 20-a editie a BRD Tiriac-Nastase Trophy a fost castigata de spaniolul Guillermo Garcia Lopez, favoritul numarul 5 al turneului si locul 45 ATP.

Spaniolul Garcia Lopez si-a adjudecat turneul BRD Nastase - Tiriac Trophy

Cea de-a 20-a editie a BRD Tiriac-Nastase Trophy a fost castigata de spaniolul Guillermo Garcia Lopez, favoritul numarul 5 al turneului si locul 45 ATP.

Guillermo Lopez: Mereu aleg Bucurestiul in locul Barcelonei. E un turneu frumos

Guillermo-Garcia Lopez, campionul turneului de tenis BRD Nastase-Tiriac Trophy, de categorie ATP 250, a spus ca ii place foarte mult competitia din Bucuresti si ca mereu alege sa joace aici in loc sa fie in Barcelona.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.226 seconds )