Libnet.ro
UNICEF

12:45

Guverne din lume au platit companii pentru a livra solutii de spionare a propriilor cetateni

România Liberă România Liberă,
Guverne din lume au platit companii pentru a livra solutii de spionare a propriilor cetateni

Un specialist de origine romana in solutia IT anti-hacking a explicat, intr-un interviu exclusiv pentru Romania libera, cum se poate apara o persoana impotriva celor care vor sa-i urmareasca viata virtuala, fie ca sunt persoane private sau de stat. continuă pe România Liberă

VIDEO/FOTOGALERIE Mercedes-Benz Clasa X Concept, dezvaluit oficial. Primul pick-up premium din lume va fi lansat in 2017

Mercedes-Benz Clasa X Concept a fost dezvaluit oficial, in cadrul unui eveniment tinut marti seara, 25 octombrie, in Stockholm, Suedia. Desi este un concept deocamdata, versiunea dezvaluita este aproape gata de productie, iar lansarea pe piata va avea loc la final de 2017, deci in aproximativ un an. Asa cum se poate observa in fotografii, Mercedes-Benz Concept X-Class anunta doua variante de design pentru ceea ce va fi primul pick-up premium din lume una cu trasaturi mai luxoase si una cu aspect mai dur, chiar pretabila la off road.

IMPRESIONANT: Singurul urs panda de culoare maro din lume, la o rezervatie naturala din China (FOTO, VIDEO)

A fost descoperit singurul urs panda de culoare maro din lume. Abandonat la numai doua luni de mama sa, ursul panda, pe nume Quizai, a fost descoperit in rezervatia naturala din Muntii Qingling,.

Cele mai rare paste din lume se prepara doar in Sardinia: Trei femei, ultimele persoane care cunosc reteta secreta a Firelor lui Dumnezeu (VIDEO)

Cele mai rare paste din lume sunt extrem de dificil de creat, iar cum pregatirea lor necesita foarte mult timp, de 300 de ani doar femeile dintr-o familie din Sardinia le mai prepara. Din Sardinia, recunoscuta.

Siegfried Muresan a fost acreditat ca observator din partea Parlamentului European pentru alegerile prezidentiale din Republica Moldova

Eurodeputatul roman Siegfried Muresan va fi observator din partea Parlamentului European pentru alegerile prezidentiale care vor avea loc pe 30 octombrie.

Cea mai rapida masina pe doua roti din lume, echipata de Nokian Tyres si Vianor

Divizia de dezvoltare de produse a Nokian Tyres, echipa de mecanici profesionisti a Vianor si renumitul pilot cascador Vesa Kivimaki si-au unit fortele pentru a stabili un nou record mondial. Cea mai rapida masina pe doua roti din intreaga lume a atins 186. 269 km/h 115. 742 mph), fiind echipata cu anvelope Nokian Tyres produse cu tehnologia Aramid Sidewall. Recordul mondial a fost masurat la data de 31 august 2016 pe aeroportul din Seinajoki, Finlanda.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )