Libnet.ro
UNICEF

09:30

Guvernul acorda 50 de burse de 15.000 euro pentru studentii cu rezultate in cercetare ramasi in tara

Antena3 Antena3,
Guvernul acorda 50 de burse de 15.000 euro pentru studentii cu rezultate in cercetare ramasi in tara

Guvernul va acorda, incepand cu aceasta toamna, un numar de 50 burse in valoare de 15. 000 euro pe o perioada de doi ani pentru studentii cu rezultate deosebite in cercetare care aleg sa isi continue. continuă pe Antena3

Romania a primit fonduri europene de 5 milioane de euro pentru elaborarea planului de actiune privind schimbarile climatice

Romania a obtinut o finantare europeana de 5 milioane de euro pentru elaborarea planului de actiune privind schimbarile climatice si o prognozare economica la nivel national. Anuntul a fost facut de.

Vosganian: Cuprumin are nevoie de cateva zeci de milioane de euro pentru retehnologizare

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a declarat ca sunt necesare cateva zeci de milioane de euro pentru Cuprumin, in caz contrar compania urmand sa se inchida in maximum un an, pentru ca nu are bani pentru autorizatia de mediu, pentru retehnologizare si pentru pregatirea de noi zacaminte pentru exploatare.

Petrom acorda 160.000 euro pentru ideile care dezvolta comunitatile pe termen lung

Petrom, cea mai mare companie din Romania, a lansat competitia Idei din Tara lui Andrei prin care ofera in total 160. 000 de euro celor care vor sa dezvolte proiecte care sa sustina comunitatile pe termen lung.

CASTIGATOR MASTERCHEF 2013. CINE a primit MARELE PREMIU si 50.000 de euro.

Aida Parascan este marea castigatoare a finalei MasterChef, care a fost difuzata marti seara in direct la Pro TV, ea castigand si marele premiu in valoare de 50. 000 de euro, dupa ce a incantat juriul cu talentul sau gastronomic, informeaza Mediafax. La Pro TV, marti seara, s-a dat lupta finala intre cei sase finalisti ramasi in joc pentru titlul de MasterChef al Romaniei - Ana Rotaru, Alexandru Alex) Hora, Nicusor Coroama, Mihai Toader, Maria Pop si Aida Parascan. Seara a fost una plina .

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )