Libnet.ro
UNICEF

16 Mai.

Guvernul acorda inca 10.000 de bilete de tratament balnear pentru pensionari (VIDEO)

B1 B1,
Guvernul acorda inca 10.000 de bilete de tratament balnear pentru pensionari (VIDEO)

Guvernul Ponta se arata preocupat de sanatatea si relaxarea electoratului si a suplimentat cu 20% biletele de tratament balnear pentru pensionari. Masura a fost luata prin hotarare de guvern, aprobata tacit. continuă pe B1

Guvernul acorda inca 10.000 de bilete de tratament balnear pentru pensionari

Guvernul Ponta se arata preocupat de sanatatea si relaxarea electoratului si a suplimentat cu 20% biletele de tratament balnear pentru pensionari. Masura a fost luata prin hotarare de guvern, aprobata tacit.

Ponta, in campanie electorala: inca 9000 de bilete la tratament balneo pentru ofiterii ...

Guvernului Ponta a luat o noua masura populista: biletele de tratament balnear pentru pensionari au fost suplimentate cu 20 la suta. Masura a fost luata prin hotarare de guvern, aprobata tacit in sedinta Executivului, chiar in timp ce tara se afla in plin cod rosu de viscol. La jumatatea lunii ianuarie, Ministerul Muncii a lansat in dezbatere publica un proiect de hotarare de guvern in baza caruia 59. 641 de persoane vor beneficia in acest an de bilete la tratament balnear, prin sistemul .

Guvernul acorda ajutoare de stat pentru inchiderea unor mine

Guvernul vrea sa acorde in acest an Societatii Nationale de Inchideri Mine Valea Jiului din Petrosani un ajutor de stat de 173,9 milioane de lei 39 milioane de euro) pentru facilitarea inchiderii minelor de carbune necompetitive.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )