Libnet.ro
UNICEF

12:00

Guvernul a adoptat Legea Turismului prin care sunt infiintate Organizatiile de Management al Destinatiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Guvernul a adoptat Legea Turismului prin care sunt infiintate Organizatiile de Management al Destinatiei

Executivul a adoptat, astazi, Legea Turismului, prin care este prevazuta infiintarea Organizatiilor de Management al Destinatiei OMD) si a unui sistem informatic de evidenta a activitatii de turism, a anuntat ministrul Turismului, Bogdan Trif, dupa sedinta de Guvern. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul a adoptat Legea Turismului. Ce prevede actul normativ

Guvernul, la initiativa Ministerului Turismului, a adoptat, miercuri, legea turismul. In actul normativ sunt prevazute infiintarea Organizatiilor de Management al Destinatiei OMD), Sistemul Informatic de Evidenta a Activitatii de Turism din Romania.

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc este nemultumita de legea turismului si spune ca aceasta a fost mutilata

Reprezentantii Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR) sunt nemultumiti de Legea Turismului, adoptata miercuri de catre Guvern, spunand ca legea a fost mutilata si nu s-a tinut cont de recomandarilor investitorilor in acest domeniu. Ei sustin ca in cadrul Organizatiilor de Management al Destinatiei OMD) hotararea finala privind diversele proiecte va apartine autoritatilor locale.

Bogdan Trif: Legea Turismului va fi aprobata cel mai devreme la inceputul lunii mai

Legea Turismului va fi aprobata cel mai devreme la inceputul lunii mai, iar birourile de promovare externa vor fi reinfiintate pana la sfarsitul anului, a anuntat ministrul Turismului, Bogdan Trif.

Camera Deputatilor a adoptat proiectul prin care BNR trebuie sa aduca in tara rezerva de aur

Camera Deputatilor a adoptat miercuri, in calitate de camera decizionala, proiectul de lege prin care Banca Nationala a Romaniei este obligata sa aduca in tara aproape toata rezerva de aur tinuta in Londra, la Banca Angliei, initiat de presedintele Camerei Deputatilor, liderul PSD Liviu Dragnea, si de senatorul Serban Nicolae.

Experienta teribila prin care a trecut o femeie dupa o operatie estetica. S-a trezit cu dureri insuportabile, arsuri si umflaturi la nivelul fetei

O femeie a suferit arsuri de gradul II, iar fata si gatul i s-au umplut de basici dupa o interventie estetica la nivelul fetei. Experienta terifianta prin care a fost nevoita s treaca a fost.

VIORICA DANCILA: Guvernul va adopta noua Lege a turismului

Guvernul va adopta noua Lege a turismului, prin care promoveaza aceasta activitate ca factor de dezvoltare economica, a declarat miercuri prim-ministrul Viorica Dancila.

Washingtonul pune capat derogarilor prin care opt tari puteau cumpara petrol iranian

Statele Unite si-au consolidat ieri, campania de presiune maxima menita sa faca Iranul sa se plieze, inamicul lor numarul unu in Orientul Mijlociu, punand capat derogarilor care permiteau unui numar de opt tari sa cumpere petrol iranian.

Din 24 aprilie farmaciile vor putea vinde online medicamente. Care sunt conditiile impuse de noua legislatie

Din 24 aprilie farmaciile vor putea sa ceara autoritatilor sa fie autorizate pentru a vinde medicamente online, potrivit unui act normativ aparut in Monitorul Oficial. Iata ce conditii trebuie sa indeplineasca farmaciile care isi doresc sa realizeze si.

Modificarea Codurilor penale, ultimul pas spre adoptare, in Camera Deputatilor / Care sunt prevederile controversate

Dupa ce Comisia speciala pentru legile Justitiei, condusa de Florin Iordache, a dat raport favorabil, in mare viteza, asupra proiectelor de modificare a Codului penal si Codului de procedura penala, miercuri este programat votul in Camera Deputatilor - for decizional. Au ramas in forma initiala mai multe articole controversate, unul dintre acestea vizand reducerea termenelor de prescriere a pedepselor, care l-ar putea scapa pe Liviu Dragnea de dosarul angajarilor fictive, in care a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare.

Utile: Testul de sarcina: intre mit si adevar; Boala cu mai multe fete. Cand incepe sa se manifeste si care sunt simptomele; Cum sa recunosti daca telemeaua de capra este falsificata

Tot ce trebuie sa stii despre fatetele dentare. Fatetele dentare sunt piese foarte. Factorii de risc in aparitia monturilor. Specialistii spun ca monturile inseamna o deviatie a.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )