Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul aloca 25,584 milioane lei pentru 11 localitati in blocaj financiar, majoritatea cu primari PSD

B1 B1,
Guvernul aloca 25,584 milioane lei pentru 11 localitati in blocaj financiar, majoritatea cu primari PSD

Guvernul a alocat 25,584 de milioane de lei pentru 11 localitati aflate in insolventa, in executare silita sau in imposibilitate de plata. Noua dintre acestea au primari PSD, unii alesi pe listele USL, iar a. continuă pe B1

Guvernul aloca 25,584 milioane lei pentru 11 localitati in blocaj financiar, majoritatea cu primari PSD

Guvernul a alocat 25,584 de milioane de lei pentru 11 localitati aflate in insolventa, in executare silita sau in imposibilitate de plata. Noua dintre acestea au primari PSD, unii alesi pe listele USL, iar a.

Guvernul aloca 25 milioane lei pentru 11 localitati in blocaj financiar, majoritatea cu primari PSD

Guvernul a alocat 25,584 de milioane de lei pentru 11 localitati aflate in insolventa, in executare silita sau in imposibilitate de plata, noua dintre acestea avand primari PSD, unii alesi pe listele USL, iar altii care au trecut la social-democrati ca urmare a ordonantei de urgenta privind migratia alesilor locali, informeaza Mediafax.

Deblocare financiara pentru 11 localitati cu restante, aflate in imposibilitate de plata

Guvernul a aprobat, in sedinta de astazi, o hotarare pentru deblocarea financiara a 11 localitati aflate in insolventa, in executare silita sau in imposibilitate de plata. in acest scop, va fi alocata din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului suma de 25,584 milioane lei.

Guvernul aloca 170 de milioane de lei pentru judetele afectate de calamitati naturale

Guvernul a decis in sedinta de ieri alocarea, din Fondul de rezerva aflat la dispozitia sa, a sumei de 169. 000 de lei pentru 22 de judete afectate de calamitati naturale produse de inundatii, informeaza Executivul, intr-un comunicat de presa.

ANAF ofera 8,4 milioane lei pentru imbunatatirea infrastructurii centrelor de date

Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) vrea sa incheie un contract pentru cumpararea de echipamente pentru a creste capacitatea de stocare si procesare a infrastructurii centrelor de date ANAF, potrivit unui anunt de participare postat in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP).

Amenzi de peste 1,2 milioane lei pentru munca la negru, 164 de muncitori depistati saptamana trecuta

Inspectorii de munca au aplicat, in perioada 8 - 12 septembrie, amenzi de peste 2,2 milioane de lei pentru incalcarea legislatiei muncii, din care 1,2 milioane de lei pentru munca la negru, fiind depistate 164 de persoane care munceau fara contracte, informeaza, marti, Inspectia Muncii IM).

FOTOGALERIE Hanul Gabroveni din centrul istoric al Capitalei a fost redeschis. Vezi cum arata dupa ce a fost consolidat si restaurat - o investitie de 37 milioane lei

Primaria Capitalei a redeschis joi Hanul Gabroveni din Centrul Istoric al Bucurestiului. Cladirea, monument istoric de importanta nationala, a fost consolidata, restaurata si extinsa si va adaposti un centru cultural. Dupa 1990, imobilul construit in sec. XIX, a fost lasat in paragina, iar in ianuarie 2012, cand au inceput lucrarile de restaurare se afla in prag de colaps. Primaria Capitalei, in a carei proprietate se afla hanul, a investit 37 milioane lei pentru reabilitarea cladirii. Proiectul de extindere si restaurare a fost ales in urma unui concurs de arhitectura.

Primaria a alocat peste 10 milioane de lei pentru scoli si gradinite

Peste 10 milioane de lei pentru scolile si gradinitele din municipiul Arad, aceasta este valoarea totala a lucrarilor si a investitiilor Primariei Municipiului in anul 2014.

Apicultorii vor primi de la stat 4 milioane de lei pentru a compensa pierderile cauzate de ploi

Apicultorii vor primi 4 milioane de lei printr-un ajutor de minimis pentru a compensa o parte din pierderile inregistrate in acest an din cauza ploilor, a declarat Daniel Constantin, ministru al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale MADR), la Targul National al Mierii.

Nuclearelectrica estimeaza un profit net de aproape 99 milioane lei

Producatorul de energie Nuclearelectrica simbol: SNN) estimeaza, pentru acest an, un profit net de 98,998 milioane lei, cu 254,8% mai mare decat cel prognozat in Bugetul de Venituri si Cheltuieli BVC) aprobat la sfarsitul lunii iulie, potrivit unui raport remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )