Libnet.ro
UNICEF

13:45

Guvernul a aprobat un plan de management pe cinci ani al Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii

Hotnews Hotnews,
 Guvernul a aprobat un plan de management pe cinci ani al Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii

Guvernul a aprobat, printr-o Hotarare, Planul de management al Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, document prin care se reglementeaza desfasurarea tuturor activitatilor de pe cuprinsul acestei arii naturale protejate, precum si din vecinatatea ei. Planul de management cuprinde obiective si masuri organizate intr-un program de actiuni planificate pentru urmatorii cinci ani si care vor constitui un instrument de lucru atat pentru Administratia Rezervatiei, cat si pentru toti detinatorii/administratorii de terenuri ori persoanele care doresc sa desfasoare activitati pe teritoriul Rezervatiei. Conditiile in care se vor desfasura principalele activitati in perimetrul Rezervatiei sunt cuprinse in Regulamentul Biosferei Delta Dunarii, aprobat prin acelasi act normativ, informeaza Guvernul. continuă pe Hotnews

Planul de management al RBDD pentru urmatorii cinci ani, aprobat de Guvern

Guvernul a aprobat, printr-o hotarare, planul de management al Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii RBDD), iar prin acest document se reglementeaza desfasurarea tuturor activitatilor de pe cuprinsul acestei arii naturale protejate, precum si din vecinatatea ei, potrivit unui comunicat de presa al guvernului, remis redactiei.

O mai recunoasteti? Cu cinci ani in urma era celebra

A avut lumea la picioare dupa ce a castigat concursul Eurovision, dar acum, dupa cinci ani, putini romani isi mai amintesc de ea.

Iohannis propune plan pe 3 ani pentru probleme din scoli/ Nu am discutat cu Junker un numar de migranti

Presedintele Klaus Iohannis a propus, luni, la inceput de an scolar, un plan pe trei ani pentru rezolvarea problemelor din scoli. Urmariti LIVE declaratiile presedinteluiPrincipalele declaratii ale presedintelui.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )