Libnet.ro
UNICEF

18:30

Guvernul are toate avizele pentru Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala, documentele pot fi aprobate in sedinta de miercuri

Adevărul Adevărul,
Guvernul are toate avizele pentru Codul Fiscal si Codul de Procedura Fiscala, documentele pot fi aprobate in sedinta de miercuri

Guvernul s-a reunit astazi pentru a discuta proiectul noului Cod Fiscal si pe cel al Codului de Procedura Fiscala, ministrii constatand la final ca au fost emise toate avizele necesare, astfel ca documentele pot fi aprobate in sedinta de miercuri, scrie Mediafax. continuă pe Adevărul

Guvernul are toate avizele pentru Codurile Fiscale, documentele pot fi aprobate miercuri

Guvernul s-a reunit, luni, pentru a discuta proiectul noului Cod Fiscal si pe cel al Codului de Procedura Fiscala, ministrii constatand la final ca au fost emise toate avizele necesare, astfel ca documentele pot.

Guvernul are toate avizele pentru Codurile Fiscale

Guvernul s-a reunit, luni, pentru a discuta proiectul noului Cod Fiscal si pe cel al Codului de Procedura Fiscala, ministrii constatand la final ca au fost emise toate avizele necesare, astfel ca documentele pot fi aprobate miercuri.

Codurile Fiscale pot fi adoptate miercuri: Guvernul are toate avizele

Guvernul a constat, luni, in sedinta extraordinara, ca are toate avizele pentru noul Cod Fiscal si pentru Codul de Procedura Fiscala, asa ca documentele pot fi aprobate miercuri, informeaza Mediafax. Anuntul.

UPDATE: Guvernul a primit avizele pentru Codurile Fiscale. Documentele pot fi aprobate miercuri

UPDATE: Guvernul a primit toate avizele necesare pentru noul Cod Fiscal, astfel incat documentele pot fi aprobate miercuri, informeaza Mediafax.

Proiectele Codurilor Fiscale au primit toate avizele necesare

Guvernul s-a reunit, astazi, pentru a discuta proiectul noului Cod Fiscal si pe cel al Codului de Procedura Fiscala, ministrii constatand la final ca au fost emise toate avizele necesare, astfel ca documentele pot fi aprobate miercuri.

Codul Fiscal ajunge in Parlament

Codul Fiscal si cel de Procedura Fiscala ajung pe masa senatorilor. Luni, ministrii care nu au avizat inca proiectele sunt convocati de Victor Ponta intr-o sedinta extraordinara a Guvernului, in care vor fi.

Ponta vrea sa asigure interimatul la Finante pana miercuri, cand Guvernul adopta Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta ia in calcul sa asigure interimatul la Ministerul Finantelor pana miercuri, cand Guvernul va adopta proiectele privind noul Cod Fiscal si cel al Codului de Procedura Fiscala, urmand sa aiba o discutie pe aceasta tema cu.

UPDATE Victor Ponta confirma ca va prelua interimatul la Finante pana miercuri, cand este adoptat Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta a anuntat vineri seara, pe Twitter, ca va asigura interimatul la Ministerul Finantelor pana miercuri, 25 martie, cand Guvernul va adopta proiectele privind noul Cod Fiscal si cel al Codului de Procedura Fiscala, iar apoi va inainta presedintelui Klaus Iohannis propunerea pentru noul ministru. Seful statului a semnat decretul prin care ia act de demisia lui Darius Valcov si, respectiv, cel privind desemnarea lui Victor Ponta in functia de ministru interimar al Finantelor, anunta Presedintia intr-un comunicat.

Victor Ponta: Codul fiscal a primit avizul ministerelor. Miercuri ar putea fi anuntat un nume pentru conducerea ministerului de Finante (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca noul Cod fiscal a primit avizele necesare de la ministere, Justitia si Finantele urmand sa dea formafinala a proiectului care apoi va fi prezentat in Parlament. Se luc.

Ponta le-a cerut ministrilor sa lucreze si in week-end pe Codul Fiscal

Proiectul Codului Fiscal si cel al Codului de Procedura Fiscala ar urma sa fie finalizat la sfarsitul acestei saptamani si rediscutat luni, intr-o noua sedinta speciala de Guvern, dupa care va fi aprobat miercuri si transmis Parlamentului spre dezbatere, a anuntat, ieri, premierul Victor Ponta, solicitand celor implicati sa lucreze si in week-end la definitivarea celor doua initiative.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )