Libnet.ro
UNICEF

01:06

Guvernul britanic a fortat The Guardian sa distruga mai multe documente furnizate de Edward Snowden

Antena3 Antena3,
Guvernul britanic a fortat The Guardian sa distruga mai multe documente furnizate de Edward Snowden

Guvernul britanic a fortat cotidianul The Guardian sa distruga mai multe dosare, amenintandu-l cu o procedura judiciara dupa publicarea unor documente secrete americane furnizate de Edward Snowden, a declarat. continuă pe Antena3

Guvernul britanic a fortat The Guardian sa distruga mai multe documente furnizate de Edward Snowden

Guvernul britanic a fortat cotidianul The Guardian sa distruga mai multe dosare, amenintandu-l cu o procedura judiciara dupa publicarea unor documente secrete americane furnizate de Edward Snowden, a declarat astazi editorul jurnalului britanic, informeaza AFP.

Guvernul din Marea Britanie a obligat The Guardian sa distruga mai multe dosare furnizate de Edward Snowden

Guvernul britanic a fortat cotidianul The Guardian sa distruga mai multe dosare, amenintand cu o procedura judiciara dupa publicarea unor documente secrete americane furnizate de Edward Snowden. Editorul.

Guvernul britanic a obligat The Guardian sa distruga dosare furnizate de Edward Snowden

Guvernul britanic a fortat cotidianul The Guardian sa distruga mai multe dosare, amenintand cu o procedura judiciara dupa publicarea unor documente secrete americane furnizate de Edward Snowden, a declarat editorul cotidianului britanic, conform.

Cum a atacat guvernul Marii Britanii ziarul The Guardian: V-ati distrat destul. Vrem informatiile inapoi

The Guardian a fost primul ziar care a publicat detalii despre spionajul NSA si a facut asta cu informatiile furnizate de Edward Snowden, fost agent. Acum, publicatia vorbeste despre cum o agentie de informatii din Marea Britanie a vrut sa-i distruga hard disk-urile, sperand ca inlatura informatiile.

Atac la adresa jurnalistului The Guardian, implicat in dezvaluirile lui Edward Snowden

Partenerul de viata al jurnalistului publicatiei The Guardian care a scris materialele despre programele de supraveghere ale NSA a fost retinut timp de noua ore pe aeroportul Heathrow din Londra, de catre autoritatile britanice, in timp ce se imbarca.

Atac fara precedent la adresa jurnalistului The Guardian, implicat in dezvaluirile lui Edward Snowden

Partenerul de viata al jurnalistului publicatiei The Guardian care a scris materialele despre programele de supraveghere ale NSA a fost retinut timp de noua ore pe aeroportul Heathrow din Londra, de catre autoritatile britanice, in timp ce se imbarca pentru zborul spre Rio de Janeiro, unde locuieste.

Bavaria: Mai multe persoane au fost luate ostatice in primaria din Ingolstadt

Mai multe persoane au fost luate ostatice intr-o primarie din Ingolstadt, Bavaria, de un barbat care s-a prezentat ca fiind inarmat, potrivit unor surse din cadrul politiei, citate de AFP. Este un barbat. De.

Dorin Cioaba: Traian Basescu a sunat de mai multe ori pentru a se interesa de starea tatalui meu

Dorin Cioaba, fiul lui Florin Cioaba, a declarat sambata ca presedintele Traian Basescu a sunat de mai multe ori, ultima oara in cursul zilei de vineri, pentru a se interesa de starea de sanatate a tatalui sau.

Regionalizarea bate pasul pe loc. Nimeni nu stie daca vor fi 8, 9, 12 sau mai multe regiuni de dezvoltare

Reorganizarea administrativ-teritoriala bate pasul pe loc. Asta insa nu inseamna ca exista un plan clar prin care s-ar face o asemenea reorganizare. Nimeni nu stie daca vor fi 8, 9, 12 sau mai multe regiuni.

Ungaria, sursa celor mai multe importuri alimentare in tara noastra

Valoarea importurilor romanesti de alimente si animale vii din Ungaria este de trei ori mai mare decat cea a exporturilor in aceasta tara. Astfel, tara noastra a importat in 2012 de la vecini din vest produse din acest segment in valoare de 719,4 milioane de euro, in timp ce nivelul exporturilor a fost de doar 218,2 milioane de euro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )