Libnet.ro
UNICEF

10:30

Guvernul Ciolos anunta revenirea urgenta la alegerile locale in doua tururi si proiect pentru comasarea tuturor alegerilor, dar renunta la comasare dupa discutiile cu partidele

Hotnews Hotnews,
 Guvernul Ciolos anunta revenirea urgenta la alegerile locale in doua tururi si proiect pentru comasarea tuturor alegerilor, dar renunta la comasare dupa discutiile cu partidele

Guvernul Ciolos anunta revenirea urgenta la alegerile locale in doua tururi, potrivit programului de guvernare facut public. De asemenea, guvernul Ciolos vrea comasarea tuturor alegerilor. Aceasta a fost una dintre cererile societatii civile si a protestatarilor iesiti in strada. Dupa intalnirile cu partidele, Ciolos a anuntat luni seara ca eventuala comasare a alegerilor nu va mai figura in programul de guvernare. continuă pe Hotnews

Guvernul Ciolos anunta revenirea urgenta la alegerile locale in doua tururi si proiect pentru comasarea tuturor alegerilor, mandate de 5 ani pentru presedinte, parlamentari si primari

Guvernul Ciolos anunta revenirea urgenta la alegerile locale in doua tururi, potrivit programului de guvernare facut public. De asemenea, guvernul Ciolos vrea comasarea tuturor alegerilor. Nu e clar cum poate amenda Guvernul legea adoptata de Parlament: printr-un nou proiect de lege sau prin ordonanta de Urgenta. Aceasta a fost una dintre cererile societatii civile si a protestatarilor iesiti in strada.

Gorghiu anunta ca liberalii vor sprijini Guvernul Ciolos: Prioritatile Executivului sunt si in programul PNL

Partidul National Liberal nu are nicio retinere in a sustine Guvernul Ciolos, avand in vedere ca este o echipa care promite, iar programul de guvernare se suprapune pe cel al liberalilor, au anuntat, duminica, liderii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga, dupa intalnirea cu premierul desemnat Dacian Ciolos, potrivit Agerpres.

Cine este Aura Carmen Raducu, ministrul Fondurilor Europene in Guvernul Ciolos

Aura Raducu, expert in finantari europene si internationale al Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), este noul ministru al Fondurilor Europene in guvernul Ciolos.

Cine este Lazar Comanescu, ministru de Externe in guvernul Ciolos

Consilierul prezidential Lazar Comanescu 66 de ani) este ministrul Afacerilor Externe in guvernul Ciolos. Lazar Comanescu a mai fost ministru al Afacerilor Externe in 2008, iar din februarie 2015 este consilier pe politica externa al presedintelui Iohannis.

Cine este Aura Raducu, noul ministru al Fondurilor Europene in guvernul Ciolos

Aura Raducu, expert in finantari europene si internationale al Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), este noul ministru al Fondurilor Europene in guvernul Ciolos. In anul 2014, la un seminar orgaizat de Freedom House, ea se exprima pentru o reforma administrativa de jos in sus, pentru cresterea gradului de absorbtie a fondurilor europene.

Cine este Cristina Guseth, ministrul Justitiei in guvernul Ciolos

Cristina Guseth, ministrul Justitiei in guvernul Ciolos, este din 1998 directorul fundatiei Freedom House Romania, unul dintre ONG-urile cu mare credibilitate in zona de integritate si politici anti-coruptie.

Dragnea anunta ca PSD va sprijini Guvernul Ciolos, insa apoi va sanctiona sever orice derapaj

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat duminica seara, dupa sedinta Comitetului National Executiv al partidului ca forul va recomanda parlamentarilor social-democrati sa voteze guvernul propus, daca membrii sai vor trece de audieri, insa PSD va monitoriza evolutia viitoare a executivului condus de Dacian Ciolos.

Traseul pe care il va urma prin Parlament Guvernul Ciolos

Lista de ministri ai Cabinetului Dacian Ciolos va fi depusa, duminica, la Parlament, urmand ca luni dimineata sa aiba loc o sedinta a conducerii celor doua Camere, unde se va decide calendarul audierilor ministrilor in comisiile de specialitate, au declarat, pentru Mediafax, surse politice.

Guvernul Ciolos in chinurile facerii. Cateva observatii

De la anuntul lui Klaus Iohannis si pana azi, adica in ultimele trei zile, a devenit ceva mai limpede ca premierul desemnat, Dacian Ciolos, intampina dificultati in identificarea numelor de viitori ministri. Intr-un fel, era de asteptat sa fie asa. Ciolos ar fi cerut garantii ca-si va forma singur guvernul, adica fara nume varate pe gat de partide. Aceasta cerinta maximala nu poate fi satisfacuta in totalitate. Nu este nici realist, nici inteligent din punct de vedere tactic. Ce am vazut in aceste zile si ce asteptam pe mai departe?.

Prima declaratie a lui Klaus Iohannis despre Guvernul Ciolos

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, luni seara, la TVR ca Guvernul propus de premierul desemnat Dacian Ciolos poate sa fie un executiv cu care va colabora bine. De asemenea, seful statului a aratat ca nu a avut obiectii fata de propunerile de ministri.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2452 seconds )