Libnet.ro
UNICEF

00:07

Guvernul a decis ca alegerile parlamentare sa aiba loc pe 4 decembrie (VIDEO)

B1 B1,
Guvernul a decis ca alegerile parlamentare sa aiba loc pe 4 decembrie (VIDEO)

Alegerile parlamentare vor avea loc pe 4 decembrie. Draftul Hotararii de Guvern urmeaza sa fie adoptat in sedinta de saptamana viitoare, informeaza B1 TV. Campania electorala va incepe. continuă pe B1

Cristian Ghinea despre alegerile parlamentare: Suntem o echipa si nu o sa fac pasul de capul meu. Voi candida intr-o formula pe care o decide, sau nu o decide, Dacian Ciolos

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a declarat duminica, la Digi24, ca ar dori sa existe o formula de a continua proiectele actualului Guvern si dupa alegerile parlamentare, iar o decizie privind o eventuala candidatura la scrutinul din toamna ii va apartine premierului Dacian Ciolos: Nu este decizia mea. E decizia premierului Dacian Ciolos. Suntem o echipa si nu o sa fac un pas de capul meu singur. Voi candida intr-o formula pe care o decide, sau nu o decide, Dacian Ciolos.

Theodor Paleologu, apel pe Facebook pentru candidatura sa la alegerile parlamentare

Theodor Paleologu a publicat pe pagina lui de Facebook un mesaj in care anunta ca are nevoie de 20. 000 de semnaturi pentru a-si depune candidatura la alegerile parlamentare din toamna, din fotoliul de independent.

Theodor Paleologu, apel pe Facebook pentru candidatura sa la alegerile parlamentare

Theodor Paleologu a publicat pe pagina lui de Facebook un mesaj in care anunta ca are nevoie de 20. 000 de semnaturi pentru a-si depune candidatura la alegerile parlamentare din toamna, din fotoliul de.

Theodor Paleologu vrea sa candideze independent la alegerile parlamentare: Voi avea nevoie de 20.000 de semnaturi, lucru deloc usor de obtinut (FOTO)

Deputatul Theodor Paleologu, care a fost exclus din PNL, a anuntat ca intentioneaza sa candideze independent la alegerile parlamentare. Politicianul a facut apel pe Facebook pentru a strange cele 20. 000 de se.

Theodor Paleologu va candida ca independent, liberal disident, la alegerile parlamentare

Deputatul independent Theodor Paleologu, exclus recent din PNL, a anuntat ca va candida ca independent, in calitate de liberal disident la alegerile parlamentare din aceasta toamna. Voi avea nevoie de 20. 000 de semnaturi, lucru deloc usor de obtinut in conditiile in care nu dispun de un aparat de partid si nici de sume mari de bani, scrie Paleologu pe pagina sa de Facebook.

Paleologu isi anunta intentia de a candida la alegerile parlamentare, ca liberal disident

Deputatul independent Theodor Paleologu isi anunta pe Facebook intentia de a candida la alegerile parlamentare din acest an si face un apel pentru a strange cele 20. 000 de semnaturi necesare depunerii candidaturii.

Traian Basescu nu exclude o intelegere intre PSD si PNL la alegerile parlamentare (VIDEO)

Traian Basescu surprinde din nou. Fostul presedinte a declarat in exclusivitate pentru B1 TV ca nu exclude o intelegere intre PSD si PNL la alegerile parlamentare in vederea unei guvernari.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )