Libnet.ro
UNICEF

09:45

Guvernul Florin Citu a depus juramantul la Palatul Cotroceni. Iohannis: La treaba! Prima sedinta de guvern, la ora 21:00 VIDEO

Adevărul Adevărul,
Guvernul Florin Citu a depus juramantul la Palatul Cotroceni. Iohannis: La treaba! Prima sedinta de guvern, la ora 21:00 VIDEO

Guvernul Citu a fost investit miercuri seara, dupa ce Parlamentul a votat cu 260 de voturi pentru. Executivul depune juramantul la Palatul Cotroceni, dupa care vor avea prima sedinta de guvern, in jurul orei 21. continuă pe Adevărul

VIDEO Guvernul Florin Citu a depus juramantul de investitura, la Palatul Cotroceni Klaus Iohannis: Vom face ce am promis, vom face reformele, vom repune economia pe picioare

Membrii Guvernului Florin Citu au depus miercuri, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura, in prezenta presedintelui Klaus Iohannis.

Guvernul Florin Citu a fost votat de Parlament

Guvernul condus de premierul desemnat Florin Citu a fost investit, miercuri, de Parlament, cu 260 de.

Membrii Guvernului Citu au depus juramantul de investitura

Membrii Guvernului condus de prim-ministrul Florin Citu au depus juramantul de investitura, miercuri seara, intr-o ceremonie la Palatul Cotroceni.

Membrii Guvernului Citu depun juramantul la ora 20:00, intr-o ceremonie la Palatul Cotroceni

Ministrii Cabinetului Citu vor depune juramantul miercuri seara, la Palatul Cotroceni.

Consultari la Cotroceni pentru desemnarea premierului. Liderii PNL, USR-PLUS si UDMR au venit impreuna sa-l propuna pe Florin Citu. Klaus Iohannis i-a felicitat pentru viteza (VIDEO)

Marti dupa-amiaza a inceput, la Palatul Cotroceni, cea de-a doua runda de consultari cu partidele parlamentare pentru desemnarea noului premier. Liderii PNL, USR-PLUS si UDMR au venit impreuna sa-l propuna pe.

FLORIN CITU: I-am transmis presedintelui ca sunt gata sa imi asum aceasta guvernare; maine seara pornim la lucru

Florin Citu, premierul propus de coalitia PNL - USR PLUS - UDMR, i-a transmis marti presedintelui Klaus Iohannis, in consultarile de la Palatul Cotroceni, ca este pregatit sa isi asume conducerea viitorului guvern,.

AVEM PREMIER DESEMNAT Florin Citu - gata sa isi asume guvernarea

Florin Citu este prim-ministrul desemnat, ieri, de presedintele Klaus Iohannis, pentru a forma noul guvern rezultat in urma negocierilor derulate intre partidele de centru-dreapta care au alcatuit noua majoritate parlamentara dupa alegerile din 6 decembrie. Seful statului a a avut de indeplinit o simpla formalitate dupa ce liderul PNL, Ludovic Orban, i-a inmanat la inceputul consultarilor de la Palatul Cotroceni, acordul de guvernare semnat cu sefii USRPLUS si UDMR prin care s-a stabilit noua majoritate parlamentara.

Noul Guvern, la prima sedinta dupa investitura. Florin Citu: Sunt convins ca va fi o guvernare stabila si de lunga durata (VIDEO)

Premierul Florin Citu si ceilalti membri ai noului Guvern s-au reunit, miercuri seara, la Palatul Victoria, pentru o prima sedinta dupa momentul investiturii. Adunity_105147 Prima sedinta.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru desemnarea lui Florin Citu in functia de premier

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti seara, decretul pentru desemnarea lui Florin Citu in functia de prim-ministru. Citu urmeaza sa prezinte lista ministrilor, dupa ce partidele vor definitiva propunerile, si Programul de guvernare,.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru desemnarea lui Florin Citu in functia de prim-ministru

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti seara, decretul pentru desemnarea lui Florin Citu in functia de prim-ministru. Citu urmeaza sa prezinte lista ministrilor, dupa ce partidele vor definitiva propunerile, si Programul de guvernare,.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )