Libnet.ro
UNICEF

13:00

Guvernul grec a suspendat toate meciurile din weekend, dupa moartea unui suporter

B1 B1,
Guvernul grec a suspendat toate meciurile din weekend, dupa moartea unui suporter

Guvernul grec a anuntat suspendarea tuturor meciurilor oficiale ale sporturilor de echipa profesioniste in intreaga tara in viitorul weekend, dupa ce un suporter de 46 de ani a murit, luni, la doua. continuă pe B1

Meciurile din optimile Cupei Romaniei se decid pe 2 octombrie

Meciurile din optimile Cupei Romaniei vor fi trase la sorti pe 2 octombrie, la Casa Fotbalului, de la ora 12.

Zeci de turisti romani au fost blocati pe aeroportul din Antalya, dupa ce o cursa TAROM a intarziat doua ore

Zeci de romani au fost blocati, sambata dimineata, pe aeroportul din Antalya, dupa ce cursa TAROM cu care ei urmau sa se intoarca in tara a fost amanata, conform B1 TV.

Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani: Vremea se raceste din weekend, iar ploile revin dupa 1 octombrie

Regimul termic din urmatoarele doua saptamani 29 septembrie - 12 octombrie) se anunta oscilant, cu temperaturi in crestere de pana la 24 de grade Celsius, in prima parte a intervalului de prognoza, dar si cu episoade de ploi incepand din 1-2 octombrie, la nivelul intregii tari, potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), publicata luni, transmte Agerpres.

Pilotii Lufthansa raman la sol. GREVA de maine va bloca toate decolarile din Frankfurt

Pilotii companiei Lufthansa vor intra in greva la data de 30 septembrie, anunta sindicatul pilotilor de linie germani, Vereinigung Cockpit. Greva va afecta zborurile care sunt programate sa decoleze maine din.

Jucatorii echipei Bayern Munchen au fost evacuati dintr-un hotel din Moscova, dupa declansarea alarmei de incendiu

Jucatorii echipei Bayern Munchen au fost evacuati dintr-un hotel din Moscova, unde urmeaza sa joace in Liga Campionilor, cu TSKA, dupa ce a fost declansata alarma de incendiu, informeaza AFP. Sositi la Moscova.

Daniel Funeriu si Valerian Vreme s-au autosuspendat din PMP dupa ce DNA a cerut urmarirea penala

Daniel Funeriu si Valerian Vreme s-au autosuspendat din PMP, vineri, dupa ce DNA a cerut urmarirea lor, alaturi de alti 7 fosti ministri, in dosarul inchirierii de licente Microsoft pentru scoli. Ca urmare.

Daniel Funeriu si Valerian Vreme s-au autosuspendat din PMP, dupa ce DNA a cerut avizul pentru inceperea urmaririi penale in cazul celor doi fosti ministri in dosarul Microsoft

Partidul Miscarea Populara anunta vineri seara ca Daniel Funeriu si Valerian Vreme s-au autosuspendat din calitatea de membri de partid, dupa ce DNA a cerut in cursul zilei avizul pentru inceperea urmaririi penale, sub acuzatia de abuz in serviciu, in cazul celor doi fosti ministri in dosarul Microsoft.

Zeci de romani blocati pe aeroportul din Antalya dupa ce o cursa TAROM a fost amanata

Zeci de romani, printre care si foarte multi copii, sunt blocati, sambata dimineata, pe aeroportul din Antalya, cursa TAROM cu care acestia urmau sa se intoarca in tara fiind amanata. Avionul ar trebui.

Zeci de romani blocati pe aeroportul din Antalya dupa ce o cursa TAROM a fost amanata (VIDEO)

Zeci de romani, printre care si foarte multi copii, sunt blocati, sambata dimineata, pe aeroportul din Antalya, cursa TAROM cu care acestia urmau sa se intoarca in tara fiind amanata. Avionul ar trebui.

Sarituri cu schiurile: Thomas Morgenstern si-a anuntat retragerea din activitate, dupa ultima cazatura suferita

Thomas Morgenstern, triplu medaliat cu aur la Jocurile Olimpice in proba de sarituri cu schiurile, a anuntat, in cursul zilei de vineri, ca se retrage din activitate. Austriacul a recunoscut ca a fost afectat de cazatura suferita in luna ianuarie.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )