Libnet.ro
UNICEF

16:30

Guvernul da inca 14 milioane lei pentru BISERICI

Antena3 Antena3,
Guvernul da inca 14 milioane lei pentru BISERICI

Bugetul Secretariatului General al Guvernului a fost suplimentat, din Fondul de rezerva, cu inca 14 milioane lei, banii fiind distribuiti pentru finantarea a 13 manastiri, catedrale si centre eparhiale. Alocarea. continuă pe Antena3

Guvernul a alocat inca 14 milioane de lei pentru biserici

Bugetul Secretariatului General al Guvernului a fost suplimentat, din Fondul de rezerva, cu inca 14 milioane lei, banii fiind distribuiti pentru finantarea a 13 manastiri, catedrale si centre eparhiale, anunta Mediafax.

Guvernul a alocat pentru biserici inca 14 milioane lei

Bugetul Secretariatului General al Guvernului a fost suplimentat, din Fondul de rezerva, cu inca 14 milioane lei, banii fiind distribuiti pentru finantarea a 13 manastiri, catedrale si centre eparhiale,.

Guvernul aloca 6 milioane lei pentru trei catedrale si o manastire

Bugetul Secretariatului General al Guvernului a fost suplimentat, din Fondul de rezerva, cu 6 milioane lei, banii urmand sa fie transferati Secretariatului de Stat pentru Culte si repartizati catre trei catedrale.

Guvernul aloca 6 milioane lei pentru trei catedrale si o manastire

Bugetul Secretariatului General al Guvernului a fost suplimentat, din Fondul de rezerva, cu 6 milioane lei, banii urmand sa fie transferati Secretariatului de Stat pentru Culte si repartizati catre trei.

Guvernul Ponta a alocat din fonduri bugetare inca 6.000.000 lei pentru biserici din Madrid, Barcelona, Gorj si Cluj

Guvernul Ponta a aprobat in sedinta din 15 octombrie repartizarea din Fondul de rezerva bugetara a sase milioane lei pentru finantarea a doua catedrale din Madrid si Barcelona, a Manastirii Lainici din judetul Gorj si a Catedralei Greco-Catolice din Cluj-Napoca, potrivit unui act normativ publicat luni, 20 octombrie, in Monitorul Oficial. In 19 octombrie, premierul Ponta, aflat intr-un turneu electoral printre romanii din Diaspora, a participat la slujba de duminica la o biserica ortodoxa romaneasca din Madrid, iar la iesire, a fost abordat de mai multi participanti la slujba cu diverse probleme, in timp ce alte persoane l-au huiduit. Amintim ca si la sfarsitul lui august Guvernul a alocat 2. 000 lei Manastirii Nicula unde Victor Ponta a sarbatorit Sfanta Marie.

Guvernul a suplimentat bugetul Capitalei cu 85 milioane lei pentru caldura si apa calda

Guvernul a suplimentat bugetul Capitalei cu 85 milioane lei pentru asigurarea, in conditiile legii, a continuitatii serviciului public de alimentare cu energie termica, potrivit unei hotarari aprobate joi de.

Mai multi bani pentru programul Prima Casa. Guvernul a majorat plafonul cu inca 400 milioane lei

Plafonul pentru creditele din programul Prima Casa destinate persoanelor fizize a fost majorat cu inca 400 milioane lei, suma nefolosita pana in prezent pentru beneficiarii proiectelor in domenii prioritare.

Primarii primesc din Fondul de rezerva al Guvernului 152 milioane lei pentru datorii si incalzire

Bugetul Ministerului Administratiei Publice a fost suplimentat, din Fondul de rezerva al Guvernului, cu 152 milioane lei, pentru plata arieratelor spitalelor si primariilor, precum si pentru asigurarea incalzirii.

Plafonul pentru credite la Prima Casa a fost majorat cu inca 400 milioane lei

Plafonul pentru creditele din programul Prima Casa destinate persoanelor fizize a fost majorat cu inca 400 milioane lei, suma nefolosita pana in prezent pentru beneficiarii proiectelor in domenii prioritare pentru economia romaneasca, finantate din fonduri UE.

Plafonul pentru credite la Prima Casa a fost majorat cu inca 400 milioane lei

Plafonul pentru creditele din programul Prima Casa destinate persoanelor fizize a fost majorat cu inca 400 milioane lei, potrivit unui comunicat MFP remis azi redactiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )