Libnet.ro
UNICEF

07:30

Guvernul aloca 6 milioane lei pentru trei catedrale si o manastire

Antena3 Antena3,
Guvernul aloca 6 milioane lei pentru trei catedrale si o manastire

Bugetul Secretariatului General al Guvernului a fost suplimentat, din Fondul de rezerva, cu 6 milioane lei, banii urmand sa fie transferati Secretariatului de Stat pentru Culte si repartizati catre trei catedrale. continuă pe Antena3

Guvernul aloca 6 milioane lei pentru trei catedrale si o manastire

Bugetul Secretariatului General al Guvernului a fost suplimentat, din Fondul de rezerva, cu 6 milioane lei, banii urmand sa fie transferati Secretariatului de Stat pentru Culte si repartizati catre trei.

Bugetul Administratiei Publice a fost suplimentat de Guvern cu 85 milioane lei pentru primari

Bugetul Ministerului Dezvoltarii si Administratiei Publice a fost suplimentat de Guvern, din Fondul de rezerva bugetara, cu 85 milioane lei, bani care vor fi repartizati autoritatilor locale prin ordin al ministrului de resort, Liviu Dragnea, pentru asigurarea activitatilor pentru sezonul rece.

Bugetul Administratiei Publice a fost suplimentat de Guvern cu 85 milioane lei pentru primari

Bugetul Ministerului Dezvoltarii si Administratiei Publice a fost suplimentat de Guvern, din Fondul de rezerva bugetara, cu 85 milioane lei. Banii vor fi repartizati autoritatilor locale prin ordin al .

SIF Moldova a facut profit de 223,13 milioane lei

SIF2 Moldova a inregistrat, in primele noua luni ale anului, un profit de 223,13 milioane lei, cu aproape 14% mai mare decat in luna august, cand castigul era de 196,24 milioane lei, si cu peste 120% deasupra celui din aceeasi perioada a anului trecut 99,14 milioane lei), conform unui raport remis Bursei de Valori Bucuresti.

MFP vrea sa imprumute astazi 300 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) vrea sa vanda astazi bancilor comerciale locale obligatiuni pe cinci ani, in moneda nationala, in valoare de 300 de milioane lei.

Tranzactii de peste 197 milioane lei pe BVB

Valoarea totala tranzactionata pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) saptamana aceasta a fost de 197,17 milioane lei, dintre care 186,93 milioane lei au reprezentat tranzactii cu actiuni, cu 17,38% mai mult decat saptamana trecuta, potrivit unui buletin Puls Capital trimis redactiei.

Lichiditate de aproximativ 17 milioane lei pe BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de aproximativ 17 milioane lei 3,8 milioane euro).

Reteta baietilor smecheri. Castig de 7,7 milioane lei cu o firma fictiva

Cinci constanteni au reusit sa produca un castig urias, de 7,7 milioane lei, creand o firma fictiva prin care derulau afaceri tepuind statul.

Licitatie pentru Bursa de peste de la Tulcea. Se cauta un sistem informatic de aproape 4 milioane lei

Bursa de peste din Tulcea va fi dotata cu un sistem IT in valoare de 3,7 milioane de lei. Prin acest sistem va fi vanduta productia piscicola din Delta Dunarii.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2226 seconds )