Libnet.ro
UNICEF

18:45

Guvernul maghiar a decis: fara carantina pentru romanii din Ungaria care vin sa voteze la alegerile locale

Adevărul Adevărul,
Guvernul maghiar a decis: fara carantina pentru romanii din Ungaria care vin sa voteze la alegerile locale

Anuntul a fost facut de Tamas Menczer, secretar de stat al Ministerului Afacerilor Externe si Comertului Exterior, potrivit MTI. continuă pe Adevărul

Ce se intampla cu romanii din Ungaria! Autoritatile au facut anuntul acum, cu o zi inainte de alegerile locale 2020

In tara vecina, Ungaria, exista romani cu dubla cetatenie cu drept de vot la alegerile locale de anul acesta. Pana acum romanii care se intorceau in Ungaria erau obligati sa intre in carantina. Pentru ziua de maine, spun autoritatile maghiare, romanii nu vor avea restrictii. Alegerile locale 2020: fara nicio restrictie pentru cetatenii romani sau .

Vesti proaste pentru romanii care asteptau petrecerile de Revelion. Raed Arafat a facut anuntul

Din pacate, dupa cum v-ati dat deja seama, avem vesti proaste pentru romanii care asteptau petrecerile de Revelion. Raed Arafat sustine ca, anul acesta, trebuie sa le anulam daca ne dorim sa tinem pandemia sub control. Acelasi lucru se va intampla si cu petrecerile de Craciun. Petrecerile de Revelion, anulate de pandemia de covid-19 Seful .

Vestea momentului pentru romanii cu centrale termice pe gaz. Se intampla chiar in iarna asta

Vesti bune pentru romanii cu centrale termice pe gaz. Acestia vor plati preturi similare celor din iarna trecuta, in ciuda unei asteptate aprecieri a cotatiilor gazelor pe pietele regionale. Cum este posibil acest lucru? Aflati in randurile de mai jos. Preturile la gaze raman asemanatoare cu cele de iarna trecuta Consumatorii casnici de gaze din .

Drama fara margini pentru Nicolae Botgros. Daca eram un pic mai tanar, as fi urlat de durere!

Nicolae Botgros traieste o adevarata drama dupa ce Filarmonica Nationala Serghei Lunchevici din Chisinau a fost cuprinsa de flacari, ieri, 24 septembrie. Pompierii inca se lupta pentru a lichida focarele de ardere inca existente in cladire. Nicolae Botgros, distrus dupa incendiul Filarmonicii din Chisinau. As fi urlat de durere Dirijorul Nicolae Botgros traieste o drama .

Ianis Hagi, cel mai slab de la Rangers. Ce nota i-au dat jurnalistii, pentru prestatia din calificarile Europa League

Ianis Hagi se afla intr-un declin de forma. Nu a reusit sa impresioneze la nationala si nici la Glasgow Rangers nu mai are acelasi randament. Jurnalistii scotieni l-au notat pentru prestatia din ultimul.

Alocatii 2020. Vestea anului pentru parintii din Romania. Intra banii in plus pe card

Aceasta este vestea anului pentru toti parintii din Romania. Curtea Constitutionala a respins joi, cu unanimitate de voturi, ca neintemeiata, sesizarea guvernului impotriva legii privind dublarea alocatiilor elevilor. Astfel, alocatiile copiilor vor fi dublate cum se anuntase initial. Alocatii 2020. CCR a respins sesizarea Guvernului de dublare a alocatiilor Alocatiile copiilor ar putea fi dublate.

Pensii 2020. Lovitura pentru pensionarii din Romania. Ce se intampla cu banii lor

Klaus Iohannis a declarat in cadrul conferintei de presa de astazi, la Palatul Cotroceni, ca salariile profesorilor si punctul de pensie nu pot fi majorate in aceasta perioada pentru ca nu exista spatiu fiscal in conditiile in care masura ar impovara bugetul pentru anul viitor cu 6% din PIB. Trebuie asteptat momentul prielnic, care nu .

Romanii din Ungaria care vin sa voteze la alegerile locale, exceptati de intrarea in carantina la intoarcerea in tara

Potrivit unui anunt al lui Tamas Menczer, secretar de stat al Ministerului Afacerilor Externe si Comertului Exterior din Ungaria, cetatenii romani care au permis de sedere permanenta in Ungaria si vin sa.

Alegeri locale 2020. 10 reguli esentiale pentru romanii care merg la vot. Ghidul alegatorului

Maine este ziua cea mare in care se vor alege conducatorii comunitatilor locale - primarii si consilierii locali. Alegerile locale din acest an nu sunt unele obisnuite, ci se desfasoara in conditii de restrictii impuse de pandemia de coronavirus. Drept pentru care exista un set de reguli care trebuie respectate. HotNews. ro a realizat un mini-Ghid cu privire la aceste reguli. Acestea fac parte din Ordinul 1. 5941402020 al Ministerelor Sanatatii si al celui de Interne, aparut in 16 septembrie in Monitorul Oficial. Vezi mai jos regulile obligatorii si cateva intrebari si raspunsuri cu privire la aceste alegeri.

Horoscopul pentru weekendul 26-27 septembrie 2020: O schimbare placuta este pe cale sa se intample pentru nativii din zodia Taur

O schimbare placuta este pe cale sa se intample pentru nativii din zodia Taur. in acest weekend o sa ai parte de momente minunate alaturi de partener. Horoscop zilnic - joi, 24septembrie 2020,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )