Libnet.ro
UNICEF

10:31

Guvernul Ponta - bun de politica, slab la carte

România Liberă România Liberă,
Guvernul Ponta - bun de politica, slab la carte

Mai mult de jumatate din membrii Guvernului au urmat studii care nu au nici o legatura cu domeniile pe care le conduc, nu detin masterate sau doctorate in strainatate si au urmat cursuri de specializare nerelevante. in acelasi timp, cei 23 de ministri au strans, in total, 235 de ani in functii administrative, politice sau guvernamentale. continuă pe România Liberă

12 ministri din Guvernul Ponta nu au studiile potrivite pentru domeniile pe care le conduc

Mai mult de jumatate din membrii Guvernului au urmat studii care nu au nici o legatura cu domeniile pe care le conduc, nu detin masterate sau doctorate in strainatate si au urmat cursuri de specializare nerelevante. in acelasi timp, cei 23 de ministri au strans, in total, 235 de ani in functii administrative, politice sau guvernamentale.

Emil Boc, despre candidatura Monicai Macovei: A venit prea tarziu. Mai mult incurca decat ajuta dreapta

Fostul premier Emil Boc a afirmat, miercuri, ca anuntul Monicai Macovei privind candidatura la alegerile prezidentiale a venit prea tarziu si ca acesta putea fi un candidat bun, dar acum mai mult incurca.

Francois Hollande: Germania ar trebui sa faca mai mult pentru a stimula cresterea economica in Europa

Presedintele francez Francois Hollande a declarat, intr-un interviu pentru Le Monde publicat luni si citat de EuObserver, ca Germania ar trebui sa faca mai mult pentru a sprijini relansarea cresterii economice in Europa si s-ar putea implica mai mult pe scena internationala. Liderul de la Paris arata, in interviu, ca Guvernul sau a initiat reforme, insa are nevoie de mai mult sprijin.

Ioan Niculae: Romanii platesc de cinci ori mai mult pentru gaze decat pretul real

Miliardarul Ioan Niculae sustine ca romanii platesc de cinci sau sase ori mai mult decat pretul real pentru gazul consumat. Niculae a fost audiat miercuri la sediul DIICOT, in controversatul dosar.

Londra ar putea pierde mai mult de un milion de locuri de munca

Londra ar putea pierde mai mult de un milion de locuri de munca daca Marea Britanie iese din Uniunea Europeana si nu reuseste sa adopte politici comerciale mai deschise spre exterior, potrivit unui raport cerut de primarul metropolei, Boris Johnson, transmite Financial Times.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )