Libnet.ro
UNICEF

13:00

Guvernul a schimbat din functie mai multi prefecti si subprefecti

Hotnews Hotnews,
 Guvernul a schimbat din functie mai multi prefecti si subprefecti

Premierul Victor Ponta a semnat miercuri mai multe hotarari de guvern privind schimbarea din functie a unor prefecti si subprefecti, actele normative fiind publicate joi in Monitorul Oficial. continuă pe Hotnews

Piturca spune ca Popescu l-ar fi schimbat din functie. Cum se tutuie cu Burleanu.

Victor Piturca declara ca atat el cat si jucatorii sunt multumiti ca a avut loc o schimbare la FRF, deoarece toti isi doreau asta. Despre Popescu spune ca daca ajungea presedinte il schimba din functia de selectioner, conform Mediafax. I-am spus lui Razvan Burleanu ca nu credeam ca are vreo sansa la alegeri, insa apoi, dupa ce am vazut cum decurg lucrurile, am zis ca poate castiga. M-am bucurat ca a castigat, la fel si jucatorii. Toti jucatorii isi doreau o schimbare. De altfel, am vazut si .

ANI cere Parlamentului revocarea din functie a lui Mora Akos Daniel si Stoica Stefan Bucur.

Agentia Nationala de Integritate ANI) solicita Parlamentului revocarea din functie a senatorului Mora Akos Daniel si a deputatului Stoica Stefan Bucur, in urma stabilirii starii de incompatibilitate a celor doi. Citeste si: Curtea Constitutionala da Parlamentului test de integritate Mentionam faptul ca au trecut mai bine de cinci luni de la emiterea de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie a hotararilor judecatoresti definitive si irevocabile, perioada in care nu s-au aplicat .

ANI a solicitat revocarea din functie a doi parlamentari gasiti incompatibili, la peste 5 luni de la deciziile irevocabile ale Inaltei Curti

Agentia Nationala de Integritate solicita Senatului Romaniei si Camerei Deputatilor aplicarea sanctiunii disciplinare de revocare din functie a senatorului Mora Akos Daniel, respectiv a deputatului Stoica Stefan Bucur, ca urmare a deciziilor emise de Inalta Curte de Casatie si Justitie, prin care s-au mentinut ca legale si temeinice rapoartele de evaluare emise de Agentia Nationala de Integritate cu privire la starea de incompatibilitate a acestora.

Business Report: Intre mit si realitate. Coridorul IV, autostrada catre Europa; Fly Romania, compania lui Ovidiu Tender, se ridica in aer din 15 mai; Dacia, motorul vanzarilor Renault. Cand va fi lansat Mini-Loganul cu pret sub 4.500 de euro

Lukoil ar putea investi in energie regenerabila in Rusia, dupa ce Romania si Bulgaria au redus subventiile. Grupul petrolier rus Lukoil ar putea dezvolta. 22 de milioane de euro ii costa pe agricultori incompetenta autoritatilor. Tot mai multi fermieri au primit adrese de la Agentia de Plati si Interventie.

Surse: Majoritatea actualilor europarlamentari PNL, pe listele pentru alegerile din 25 mai

Majoritatea europarlamentarilor PNL s-ar putea afla pe lista PNL pentur alegerile europarlamentare din 25 mai, au afirmat surse liberale citate de Mediafax. Astfel, Norica Nicolai, Adina Valean, Renate Weber, Eduard.

Romania are cei mai multi tineri someri din Europa.

Romania este tara din UE cu cea mai mare pondere a tinerilor care nu au nicio slujba si nici nu sunt cuprinsi in vreo forma de scolarizare, a declarat, luni, ministrul delegat pentru Invatamant Superior, Cercetare Stiintifica si Dezvoltare Tehnologica, Mihnea Costoiu, citat de Mediafax. Romania inregistreaza cel mai mare procent NEET - cei fara slujba si cei care nu sunt cuprinsi in nicio forma de scolarizare - din tarile Uniunii Europene. La nivelul UE, in aceasta categorie, sunt 6,8 .

VIDEO Anina Ciuciu, tanara roma care se pregateste la Sorbona sa devina judecator, despre drumul din cea mai mare tabara de romi pana in magistratura: Cheile performantei sunt incurajarea parintilor, vointa si munca

Este indescriptibil cum este sa fii cersetor. Este ceva foarte greu, este ceva foarte jignitor, este o umilinta foarte grea. Marturia apartine Aninei Ciuciu, o tanara roma de de 24 de ani care studiaza dreptul la Sorbona si vrea sa fie judecator. A plecat impreuna cu familia, la varsta de 7 ani, spre Franta. Drumul a fost insa un calvar, a fost nevoita sa cerseasca pentru a supravietui, iar scoala a inceput-o fara sa cunoasca bine limba. Dar a reusit sa recupereze rapid, a facut doi ani scolari in unul singur si a obtinut bacalaureatul stiintific. Voiam, inconstient, indiferent de situatie, sa fiu cea mai buna, sa arat ca sunt cea mai buna, a declarat pentru HotNews. ro, in cadrul unui interviu, Anina Ciuciu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )