Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul vrea sa atraga mai multe companii chineze in investitii energetice de peste 3 mld. dolari

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Guvernul vrea sa atraga mai multe companii chineze in investitii energetice de peste 3 mld. dolari

Mai multe companii chineze sunt curtate de Guvernul Romaniei sa se implice in proiecte energetice de peste trei miliarde de dolari in unitati de productie a electricitatii, spune secretarul de stat in Ministerul Economiei Rodin Traicu, citat de. continuă pe Wall-Street Ro

Secretar de stat in Ministerul Economiei: Mai multe companii chineze sunt interesate sa investeasca in sectorul energetic din Romania

Companiile energetice din China sunt interesate sa investeasca in Romania, in proiecte precum realizarea reactoarelor 3 si 4 de la Cernavoda sau hidrecentrala Tarnita-Lapustesti, sustine secretarul de stat in Ministerul Economiei, Rodin Traicu. Potrivit acestuia, compania China Guodian si-a manifestat interesul sa investeasca circa 700 de milioane de dolari in realizarea unui grup energetic de 400 MW la Mintia, in cadrul Complexului Energeticc Hunedoara si intr-un grup de 250 - 300 MW la Drobeta Turnu Severin.

General Motors vrea sa inlocuiasca mai multe componente auto din aluminiu si otel cu unele din magneziu

Producatorul auto american General Motors GM) a anuntat ca a testat rezistenta foii de magneziu la coroziune pentru a fi folosita la fabricarea de componente auto, in locul otelului si aluminiului, ceea ce ar reduce masa si consumul masinilor in mod semnificativ, precum si costurile.

Marea Britanie. Mai multe pachete cu munitie au fost furate dintr-un tren de marfa

Departamentul pentru antiterorism al politiei britanice cauta mai multe pachete cu munitie apartinand Ministerului Apararii si care au fost furate dintr-un tren de marfa la Warrington, relateaza Sky News,.

Avertizare meteo de vant puternic in mai multe judete. Vezi aici zonele vizate

Meteorologii au emis, sambata dimineata, mai multe avertizari de vant puternic pentru mai multe judete. Sunt vizate judetele Timis, Caras-Severin, Arad, Bihor, Sibiu. Se vor inregistra intensificari ale.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )