Libnet.ro
UNICEF

20:45

Gyorgy Abran, Wizz Air: Numarul de pasageri pe piata zborurilor interne a crescut cu 16%, in 2015

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Gyorgy Abran, Wizz Air: Numarul de pasageri pe piata zborurilor interne a crescut cu 16%, in 2015

Compania aeriana Wizz Air a anuntat, ieri, lansarea unei noi rute, cu punct de plecare aeroportul Henri Coanda, spre Budapesta, dar si un nou zbor intern, Bucuresti - Cluj-Napoca. continuă pe Ziarul Bursa

Wizz Air anunta ca va introduce curse aeriene intre Bucuresti si Cluj Napoca din aceasta vara, la preturi care pornesc de la 39 de lei

Compania aeriana low-cost Wizz Air va introduce, incepand din iulie 2016, cursa Cluj-Napoca - Bucuresti, cu o frecventa de sase zboruri pe saptamana, pretul biletelor urmand sa porneasca de la 39 de lei. Coordonatorul de comunicare al Wizz Air, Doug Oliver, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa la Cluj Napoca, ca noua ruta va fi introdusa din 22 iulie, potrivit Mediafax.

Anunt in premiera de la Wizz Air: Va opera din vara curse pe ruta Bucuresti-Cluj

Compania low-cost Wizz Air anunta ca, incepand cu data de 22 iulie, va opera un nou zbor pe ruta Cluj-Napoca Bucuresti Otopeni. Cursa Wizz Air va fi operata cu o frecventa de sase zboruri saptamanale,.

Wizz Air va introduce cursa Cluj-Bucuresti

Compania aeriana low-cost Wizz Air va introduce, din luna iulie, cursa Cluj-Napoca - Bucuresti, cu o frecventa de sase zboruri pe saptamana, pretul biletelor pornind de la 39 de lei, informeaza surse din presa.

Wizz Air lanseaza doua zboruri noi din Bucuresti: Cluj-Napoca si Budapesta

Compania aeriana low-cost Wizz Air introduce din 22 iulie zboruri din Bucuresti catre Cluj-Napoca si din 19 septembrie din Bucuresti catre Budapesta.

Cursa Cluj-Bucuresti cu Wizz Air. Tarifele incep de la 39 de lei

Aeroportul International Avram Iancu Cluj anunta ca, incepand cu data de 22 iulie 2016, un nou zbor va fi operat pe relatia Cluj-Napoca Bucuresti Otopeni, de catre compania aeriana Wizz Air. Ruta va fi operata cu o frecventa de 6 zboruri saptamanale, in fiecare zi a saptamanii, mai putin sambata.

Wizz Air, unul dintre cei mai mari jucatori low-cost de pe piata romaneasca, angajeaza insotitori de zbor. Profilul candidatului ideal

Compania Wiiz Air a anuntat ca recruteaza insotitori de zbor pentru Bucuresti, Cluj, Craiova, Iasi, Timisoara si Targu Mures.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )