Libnet.ro
UNICEF

13:15

Hackerii au spart unul dintre cele mai cunoscute site-uri de dating si lume si au pus mana pe datele confidentiale a zeci de milioane de clienti infideli

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Hackerii au spart unul dintre cele mai cunoscute site-uri de dating si lume si au pus mana pe datele confidentiale a zeci de milioane de clienti infideli

Un grup de hackeri care a spart serverele site-ului canadian de dating Ashley Madison in urma cu cateva saptamani a publicat pe Internet circa 10 GB de date confidentiale ale utilizatorilor , printre acestea numarandu-se detaliile conturilor. continuă pe Wall-Street Ro

Autoritatile chineze au descoperit unul dintre cele mai elaborate falsuri: O banca fantoma

Autoritatile din China au descoperit o sucursala fantoma a uneia dintre cele mai mari banci din lume, China Construction Bank, noul caz intrand intr-un grup select din care fac parte si falsul magazin Apple sau versiunea locala a magazinelor Ikea, scrie Mediafax citand Financial Times.

Una dintre cele mai rare masini din lume s-a vandut pentru 13,75 milioane de dolari

Una dintre cele mai rare masini din lume, un McLaren F1 LM, a fost vanduta recent de casa Sothebys. Cineva a platit 13,75 milioane de dolari pentru bijuteria coroanei dintr-o colectie intreaga de.

Studiu: Romania in 2030, una dintre cele mai batrane tari din lume

In anul 2030, Romania va fi inclusa in topul celor 15 cele mai batrane tari din lume, potrivit unui studiu realizat de firma de consultanta in management Roland Berger Strategy Consultants, preluat de Ziarul.

Detalii despre viata angajatelor care lucreaza in bordelurile legale din SUA: cele mai scurte partide de sex, regulile pe care le respecta si de ce apeleaza si femeile la serviciile lor

O tanara care lucreaza in industria sexului, pentru unul dintre cele mai cunoscute bordeluri legale din Nevada, SUA, a dezvaluit amanunte despre sumele pe care angajatele reusesc sa le castige practicand cea mai veche meserie din lume, dar si despre regulile pe care trebuie sa le respecte.

Povestea Bisericii Sfanta Vineri, printre cele mai vechi monumente de arhitectura din Romania ramase in picioare

Biserica Sfanta Vineri din cadrul Complexului National Curtea Domneasca din Targoviste este unul dintre cele mai vechi lacasuri de cult din tara. Constructia este singurul monument cunoscut pana in prezent in arhitectura Tarii Romanesti care dateaza de la mijlocul secolului al XV-lea 1571) si care a ramas in picioare.

Stare de urgenta in Ecuador. Unul dintre cei mai periculosi vulcani din lume sta sa erupa

Presedintele din Ecuador, Rafael Correa, a declarat stare de urgenta, din cauza activitatii in crestere a vulcanului Cotopaxi. Vulcanul este foarte aproape de capitala Quito. Cotopaxi este.

Simona Halep a depasit una dintre cele mai mari jucatoare de tenis din istorie

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA, a depasit suma de noua milioane de dolari obtinuta din tenis, dupa ce a disputat, duminica, finala Rogers Cup. Halep a primit suma de 227. 640 de dolari dupa finala de la.

Miscare surpriza la varful puterii din Rusia: Unul dintre loialii lui Putin a fost indepartat de la sefia Cailor Ferate Ruse si tras pe linie moarta

Vladimir Yakunin 67 de ani), unul dintre cei mai loiali aliati ai lui Vladimir Putin, va pleca de la sefia Cailor Ferate Ruse si va deveni senator, anunta The Moscow Times si Reuters. Miscarea este una surprinzatoare, dat fiind ca Yakunin este unul dintre putinii oficiali rusi care au o influenta reala asupra lui Putin, iar viitorul sau post de senator are mai degraba un rol decorativ.

Top 10 cele mai populare carti din 2015. Ce lecturi recomanda librarii pentru a ne relaxa in concediul de vara

Sezonul estival este un moment propice pentru a pune mana pe o carte. Adevarul va recomanda pentru vara aceasta 10 carti dintre cele mai vandute in cea mai vizitata librarie online din Romania.

Caru' cu Vedete: Ce propunere indecenta! Andreea Banica a invitat un barbat sa-i pipaie sanii, la ea acasa; Ea e vedeta cu cele mai frumoase picioare din tara; A venit vestea cea mare pentru Iulia Vantur! Salman Kahn o cere de nevasta

Bianca Dragusanu isi petrece noptile cu Slav? Ea a aruncat bomba, in urma cu putin timp. Bianca Dragusanu este una dintre cele mai sexy si mai admirate. Love is in the air - Cupluri care isi arata dragostea in public. In timp ce unele celebritati se ascund cum pot mai bine de aparatele foto, exista o serie.

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )