Libnet.ro
UNICEF

01:05

Hagi: Meritam cele trei puncte

Online Sport Online Sport,
Hagi: Meritam cele trei puncte

Gheorghe Hagi este increzator ca Viitorul va ajunge in playoff in pofida unui restart dificil de campionat, cu remiza pe teren propriu in meciul cu Astra Giurgiu. continuă pe Online Sport

Pedeapsa primita de cele trei femei care au agresat un elev la o scoala din Constanta

Cele trei femei care au agresat un elev la o scoala din municipiul Constanta au fost arestate la domiciliu. Femeile au fost prezentate, joi dupa-amiaza, Judecatoriei Constanta cu propunere de arestare preventiv.

Constanta: Cele trei femei care au batut un elev, retinute de politisti

Cele trei femei care au batut un elev pe holul unei scoli din Constanta au fost retinute de de politisti, scrie publicatia locala cugetliber. ro. Cele trei, mamele unor colegi ai elevului agresat, au fost retinute in urma cercetarilor in cazul savarsirii unor infractiuni de lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice.

Cele trei femei care au agresat un elev la o scoala din Constanta, arestate la domiciliu

Cele trei femei care au agresat un elev la o scoala din municipiul Constanta au fost arestate la domiciliu, anunta News. ro. Decizia Judecatoriei Constanta nu este definitiva si poate fi atacata la instanta superioara.

Cele trei femei, care au batut un elev intr-o scoala din Constanta, au fost retinute

Cele trei femei, care au batut un elev intr-o scoala din Constanta, au fost retinute de Politie si vor fi propuse spre arestare, acestea fiind acuzate de lovire sau alte violente si tulburarea ordinii si.

Cele trei femei care au batut un elev intr-o scoala din Constanta, retinute

Cele trei mame care au batut un elev pe holul unei scoli din Constanta au fost retinute pentru 24 de ore. Totul s-a intamplat in pauza dintre ore.

Un tata a sarit sa-l bata la tribunal pe Larry Nassar. Fostul medic i-a abuzat cele trei fete (VIDEO)

Tatal a trei fete, abuzate de Larry Nassar, a sarit sa-l bata, in sala de judecata, pe fostul medic, insa a fost pus la pamant de catre fortele de ordine. Barbatul le-a precizat judecatorului ca este.

Primele marturisiri ale elevului batut de cele trei femei intr-o scoala din Constanta

Elevul batut fara mila de trei femei intr-o scoala din Constanta a facut primele marturisiri despre ceea ce i s-a intamplat. Copilul de 14 ani a explicat ca s-a trezit, dintr-o.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )