Libnet.ro
UNICEF

22:00

Halep se califica in turul 4 la Indian Wells dupa un meci de mare lupta cu Safarova

Online Sport Online Sport,
Halep se califica in turul 4 la Indian Wells dupa un meci de mare lupta cu Safarova

Simona Halep demonstreaza inca o data ca este o luptatoare si nu se agata de fiecare minge pentru a ramane cu un pas in fata adversarei sale. Asa s-a intamplat, duminica seara, in partida cu Lucie Safarova din turul 3 al puternicului turneu de la Indian Wells. continuă pe Online Sport

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Indian Wells dupa o victorie grea cu Lucie Safarova

Simona Halep cap de serie numarul sase) a obtinut, duminica, calificarea in optimile turneului de la Indian Wells, jucatoarea din Romania invingand-o in trei seturi pe Lucie Safarova. Simona a castigat primul set cu 6-2, l-a pierdut pe al doilea cu 6-4, dar s-a impus in decisiv cu 6-4.

Monica Niculescu, in turul doi la Indian Wells! Halep joaca in aceasta noapte

Monica Nicuelscu a obtinut calificarea in turul al doilea al turneului de la Indian Wells, acolo unde este deja calificata Simona Halep.

Simona Halep va debuta in aceasta noapte la Indian Wells

Simona Halep, locul 7 WTA si cap de serie numarul sase, va debuta in aceasta noapte la turneul de la Indian Wells, acolo unde o va intalni in turul doi pe Kurumi Nara Japonia - locul 47 WTA).

Adversara dificila pentru Halep in turul 3 la Indian Wells

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Indian Wells dupa o victorie la pas in fata japonezei Kurumi Nara, locul 47 WTA, de care a dispus in doua seturi, scor 6-2, 6-2.

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Indian Wells. Alexandra Cadantu, eliminata

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Indian Wells, dupa ce a trecut in runda inaugurala de Marina Erakovic, din Noua Zeelanda. Romanca, locul 63 in ierarhia mondiala, s-a impus cu un dublu 6-2, dupa o.

Cirstea si Niculescu eliminate in turul doi la Indian Wells. Ramanem doar cu Halep

Jucatoarele Sorana Cirstea si Monica Niculescu au parasit turneul californian de la Indian Wells inca din faza turului secund si astfel Romania ramane la simplu feminin doar cu Simona Halep, calificata in turul al treilea.

Simona Halep s-a calificat in turul trei la Indian Wells

Jucatoarea Simona Halep, locul 7 WTA si cap de serie numarul 6, s-a calificat, in noaptea de vineri spre sambata, in turul trei al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells California, SUA). Halep a.

Simona Halep S-A CALIFICAT in turul III la Indian Wells

Jucatoarea Simona Halep, locul 7 WTA si cap de serie numarul 6, s-a calificat, in noaptea de vineri spre sambata, in turul trei al turneului Premier Mandatory de la Indian Wells California, SUA), cu premii de.

Indian Wells: Monica Niculescu s-a calificat in turul doi

Monica Niculescu, locul 63 in ierarhia WTA, s-a calificat in turul doi al turneului de la Indian Wells, dupa ce a invins-o pe Marina Erakovici Noua Zeelanda), locul 62 WTA.

Niculescu in turul doi la Indian Wells. Cadantu, eliminata

Joi noaptea au debutat in competitia de la Indian Wells primele reprezentante ale Romaniei, Monica Niculescu si Alexandra Cadantu.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )