Libnet.ro
UNICEF

17:30

Halep, cea mai neinspirata decizie a carierei: l-a dat afara pe Fissette, cel care a reinventat-o pe Azarenka

Adevărul Adevărul,
Halep, cea mai neinspirata decizie a carierei: l-a dat afara pe Fissette, cel care a reinventat-o pe Azarenka

Belgianul de 36 de ani a fost pus pe liber de Simona, la finalul anului 2014, dupa ce o dusese pe romanca pana pe locul 2 in lume. Acum, noua eleva a lui Fissette a realizat o performanta uriasa si a depasit-o pe Halep in ierarhia mondiala. continuă pe Adevărul

FOTO. A fost lansata oficial cea mai accesibila masina Tesla

Cea mai accesibila masina electrica a companiei Tesla a fost lansata oficial in cadrul unui eveniment special organizat joi seara, la Hawthorne, California.

FOTO. O fosila de 305 milioane de ani vechime este cea mai apropiata ruda a adevaratului paianjen

Oamenii de stiinta spun ca o fosila de 305 milioane de ani vechime este cea mai apropiata ruda a adevaratului paianjen descoperita pana acum, dar care nu este ea insasi un paianjen, scrie BBC.

Cea mai simpla reteta de prajitura cu foi de napolitana. Deliciul culinar se prepara in maximum 30 de minute

Prajitura cu foi de napolitana, cunoscuta si sub numele prajitura cu foi Lica, este usor de preparat chiar si de o gospodina mai putin priceputa.

Chec de post, cea mai simpla si delicioasa reteta. Se prepata in doar 15 minute

Checul este un desert la indemana oricui, fiind un preparat gustos si usor de preparat. Este un dulce preferat de gospodine in perioada postului, mai ales ca nu este deloc pretentios, iar prepararea lui dureaza mai putin de un sfert de ora.

Chec de post, cea mai simpla si delicioasa reteta. Se prepara in doar 15 minute

Checul este un desert la indemana oricui, fiind un preparat gustos si usor de pregatit. Este un dulce preferat de gospodine in perioada postului, mai ales ca nu este deloc pretentios, iar prepararea lui dureaza mai putin de un sfert de ora.

Dispare din Romania cea mai veche forma de asigurare

Comertul maritim si asigurarile au fost strans legate de-a lungul istoriei si, chiar si in prezent, acestea din urma joaca un rol vital in sustinerea economiei globale. Pentru asiguratorii locali insa, acest segment nu mai genereaza venituri substantiale, mai ales dupa restrangerea pana la disparitie a flotei comerciale sub pavilion romanesc.

Cea mai tanara miliardara a lumii inca face economii si isi cumpara masini doar la mana a doua. Cum si-a dobandit Alexandra Andresen averea

Cel mai tanar miliardar al lumii nu este nici un produs al Sillicon Valley, nici star la Hollywood. Este o tanara de 19 ani din Norvegia, pasionata de echitatie, care are o avere de 1,2 miliarde de dolari, potrivit topului pe anul 2016 al revistei.

Cea mai buna recunoastere a activitatii SRI este gradul de incredere al cetatenilor

SRI a contribuit esential la lupta impotriva coruptiei, care ramane unul din cele mai sensibile subiecte, relevant deopotriva pentru institutii, dar si pentru opinia publica, a declarat ieri presedintele Romaniei Klaus Iohannis, la finalul sedintei de bilant privind activitatea Serviciului Roman de Informatii pentru anul 2015.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )