Libnet.ro
UNICEF

21:30

Halep: Cred ca am facut unul dintre cele mai bune meciuri in acest sezon, m-am simtit foarte bine

Hotnews Hotnews,
 Halep: Cred ca am facut unul dintre cele mai bune meciuri in acest sezon, m-am simtit foarte bine

Simona Halep, locul 5 WTA, a declarat, vineri seara, ca meciul din sferturile turneului de la Stuttgart cu letona Anastasija Sevastova a fost unul dintre cele mai bune din acest sezon, apreciind ca intalnirea din semifinale cu germana Laura Siegemund va fi extrem de grea, deoarece aceasta are publicul de partea ei, potrivit news. ro. continuă pe Hotnews

Instagram depaseste unul dintre cele mai importante recorduri de popularitate

Nu ar trebui sa vina ca o surpriza majora cresterea numarului de utilizatori pe Instagram, dar nu se astepta nimeni la asemenea recorduri. Facebook are cateva afaceri foarte profitabile pe care a decis sa le lase independente. Multi utilizatori nici nu stiu ca Instagram sau WhatsApp sunt companii Facebook, iar Mark Zuckerberg detine si Oculus, [].

PSD, la un pas sa ramana fara unul dintre cei mai importanti lideri din Buzau

PSD risca sa ramana fara una dintre cele mai importante persoane din partid din judetul Buzau. Fostul viceprimar din Buzau, Fanica Barla, este aproape de a fi exlus din partid, scrie.

PSD, la un pas sa ramana fara unul dintre cei mai importanti lideri

PSD risca sa ramana fara una dintre cele mai importante persoane din partid din judetul Buzau. Fostul viceprimar din Buzau, Fanica Barla, este aproape de a fi exlus din partid, scrie.

Cele mai bune cinci universitati din Romania cer demiterea ministrului Cercetarii dupa deciziile luate de acesta

Consortiul Universitaria, in care sunt incluse cele mai bune cinci universitati din tara, a solicitat premierului Sorin Grindeanu sa aprobe demiterea ministrului Cercetarii si Inovarii, Serban Valeca, pe.

Unul dintre cei mai titrati actori de la Bollywood si politician indian a murit. Vinod Khanna avea 70 de ani

Vinod Khanna, unul dintre cei mai titrati actori de la Bollywood si politician indian, a murit joi, la varsta de 70 de ani, informeaza BBC. Khanna suferea de mai multi de cancer la vezica. Luna.

S-a inscaunat presedinte unic prin abuz si prin minciuna. Unul dintre cei mai importanti oameni din ALDE, acuzatii FARA PRECEDENT la adresa lui Calin Popescu Tariceanu

Unul dintre cei mai importanti oameni din partid aduce acuzatii grave lui Calin Popescu Tariceanu. Presedintele ALDE Galati, Eugen Durbaca, este de parere ca liderul ALDE practica santajul fata de cei.

Organizatia Mondiala a Sanatatii: Reducerea ratei vaccinarii, una dintre cele mai mari probleme de sanatate publica cu care se confrunta Romania

Trendul descendent inregistrat de acoperirea vaccinala impotriva principalelor boli transmisibile, prevenibile prin vaccinare, reprezinta una dintre cele mai stringente problemele de sanatate publica cu care se confrunta Romania in prezent, atrage atentia Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS).

Cele mai bune bancuri despre turisti. Cum s-a distrat Alinuta la mare impreuna cu tatal vitreg

Si turistul este personajul principal in nenumarate glume care circula pe internet. Va prezentam mai jos o selectie a celor mai reusite bancuri de acest fel.

Dezastru pentru una dintre cele mai mari companii aeriene. Alitalia este in pragul falimentului

Compania aeriana Alitalia va fi vanduta celui mai bun ofertant iar grupul german Lufthansa este binevenit sa inainteze o oferta, a declarat miercuri ministrul italian al Transporturilor, Graziano Delrio,.

FOTO Explozie de culoare la gradina botanica. Cum isi asteapta vizitatorii unul dintre cele mai frumoase locuri din tara

Celebrele lalale de la Gradina Botanica din Jibou sunt in floare, in aceasta perioada. Peste 40. 000 de lalele, din soiuri diverse, unele aduse tocmai din Olanda, asteapta sa fie admirate.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )