Libnet.ro
UNICEF

22:45

Halep, in finala Rogers Cup, al doilea an consecutiv

Adevărul Adevărul,
Halep, in finala Rogers Cup, al doilea an consecutiv

Angelique Kerber a intrat in semifinala cu Simona Halep de la Montreal parca cu gandurile in alta parte si a pierdut primul game pe serviciul ei. Moment psihologic care avea sa-si spuna cuvantul in primul act al confruntarii. continuă pe Adevărul

LIVE Simona Halep-Angelique Kerber in semifinale la Montreal. Simona da de pamant cu numarul 2 mondial

Simona Halep joaca sambata seara, live text in aceasta pagina, in semifinalele turneului de la Montrealcontra lui Angelique Kerber, numarul 2 mondial.

GAME cu GAME Simona Halep-Angelique Kerber in semifinale la Montreal. Set decisiv intre cele doua

Simona Halep a jucat sambata seara, live text in aceasta pagina, in semifinalele turneului de la Montrealcontra lui Angelique Kerber, numarul 2 mondial.

LIVE Simona Halep-Angelique Kerber in semifinale la Montreal (20:00). Un meci al revansei pentru Simona

Simona Halep joaca sambata seara, live text in aceasta pagina, in semifinalele turneului de la Montrealcontra lui Angelique Kerber, numarul 2 mondial.

Revista Presei: Erdogan cere Occidentului sa-si vada de propriile afaceri; Bogdan Olteanu, arestat la domiciuliu; Simona Halep joaca azi semifinala cu Angelique Kerber

Erdogan cere Occidentului sa nu mai critice Turcia si sa-ti vada de propriile afaceri, Bogdan Olteanu este arestat la domiciliu, iar Simona Halep joaca astazi semifinala cu Angelique Kerber la Montreal acestea sunt cele mai importante stiri ale zilei. Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a cerut vineri Uniunii Europene si Statelor Unite sa isi vada [].

Montreal: Simona Halep vs Angelique Kerber, in semifinale, de la ora 20:00

Simona Halep, cap de serie numarul 5, o va infrunta pe germanca Angelique Kerber 2 WTA), favorita numarul 2, in semifinalele turneului WTA de la Montreal. Meciul este programat pe Terenul Central si va incepe la ora 20:00 ora Romaniei). Partida va fi transmisa in direct la Dolce Sport 2 si Live Score pe HotNews. ro.

Monica Niculescu s-a calificat in turul al doilea la Rogers Cup

Jucatoarea romana Monica Niculescu s-a calificat in al doilea tur al turneului WTA Rogers Cup de la Montreal, dupa ce s-a impus marti seara in fata sportivei letone Jelena Ostapenko, locul 40 in clasamentul mondial WTA.

Rogers Cup 2016. Halep n-a dat de-o nuca tare in meciul cu Pliskova

Dupa un prim set in care si-a surprins adversara cu deja obisnuitele lovituri perfecte in lung de linie, Simona Halep a avut parte de un al doilea act mai intens in aceeasi piesa de teatru cu distributie ceha. Serviciul a ajutat-o mult pe romanca, dar si faptul ca nu a facut atat de multe greseli nefortate ca in meciurile precedente.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )