Libnet.ro
UNICEF

17:15

Halep, out de la Indian Wells: Simona, o noua prestatie slaba si o infrangere fara drept de apel. Statisticasocanta

Adevărul Adevărul,
Halep, out de la Indian Wells: Simona, o noua prestatie slaba si o infrangere fara drept de apel. Statisticasocanta

Simona Halep 4 WTA) continua sa aiba un 2017 foarte slab, care aminteste de anul trecut, atunci cand, de asemenea, a debutat dezamagitor, reusind insa, ulterior, sa se redreseze. continuă pe Adevărul

Indian Wells: Simona Halep, in turul trei al competitiei californiene

Simona Halep locul 4 WTA) a obtinut calificarea in runda a treia a turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, dupa ce a invins-o pe Donna Vekic, locul 86 WTA, scor 6-4, 6-1. Romanca a avut nevoie de o ora si 12 minute pentru a se impune in fata jucatoarei croate, obtinand astfel cea mai clara victorie din 2017.

Indian Wells: Simona Halep si-a aflat adversara din turul doi - Donna Vekic

Donna Vekic va fi adversara Simonei Halep in turul doi al turneului de la Indian Wells, jucatoarea din Croatia invingand-o pe Alison Riske, in runda inaugurala a competitiei californiene.

Vestea care a zdruncinat-o pe Simona Halep inaintea debutului la Indian Wells. A murit Papu , bunicul cu suflet de aur

Cu cateva ore inaintea meciului cu Donna Vekici de la Indian Wells, Simona Halep a primit vestea decesului bunicului sau si a postat un mesaj emotionant pe Facebook.

VIDEO Simona Halep, lovitura zilei la Indian Wells

Site-ul oficial al Asociatiei Jucatoarelor Profesioniste de Tenis WTA) a ales drept lovitura zilei de duminica un punct castigat de Simona Halep, locul 4 mondial, in fata croatei Donna Vekic, locul 86 WTA, in meciul care i-a adus sportivei noastre calificarea in turul trei al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.

Tenis: Simona Halep, calificata in turul III la Indian Wells (WTA)

Simona Halep s-a calificat sambata in runda a treia a turneului WTA Premier de la Indian Wells SUA-California), dupa ce a invins-o pe croata Dona Vekic, potrvit Agerpres. Halep s-a impus.

Simona Halep joaca, in noaptea de sambata spre duminica, in turul doi la Indian Wells

Jucatoarea Simona Halep, locul 4 WTA, va evolua in compania croatei Donna Vekici, locul 86 WTA, in noaptea de sambata spre duminica, in turul doi la Indian Wells.

FOTO 10 imagini spectaculaose cu Simona Halep de la Indian Wells

Simona Halep s-a distrat din plin inaintea debutului de la Indian Wells. Eaisi pregateste revenirea in circuitul feminin cu antrenamente si actiuni promotionale.

infrangere urata pentru Simona Halep in turul trei al turneului de la Indian Wells

Simona Halep a fost eliminata inca din turul trei al turneului de tenis de la Indian Wells, Statele Unite. Jucatoarea de tenis din Romania a fost invinsa cu 3-6 3-6 de catre frantuzoaica Kiki.

Cu ochii pe televizoare. Simona Halep joaca diseara la Indian Wells la o ora accesibila publicului din Romania

Simona Halep va evolua diseara in turul al treilea de la Indian Wells, impotriva frantuzoaicei Kristina Mladenovici, organizatorii anuntand in urma cu putin timp cand va incepe meciul.

Simona Halep trece in turul trei de la Indian Wells. A invins-o pe Donna Vekici in doua seturi

Simona Halep 25 de ani) s-a calificat in turul al doilea de la Indian Wells, dupa ce a eliminat-o pe croata Donna Vekici, nr.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )