Libnet.ro
UNICEF

14:01

Simona Halep trece in turul trei de la Indian Wells. A invins-o pe Donna Vekici in doua seturi

România Liberă România Liberă,
Simona Halep trece in turul trei de la Indian Wells. A invins-o pe Donna Vekici in doua seturi

Simona Halep 25 de ani) s-a calificat in turul al doilea de la Indian Wells, dupa ce a eliminat-o pe croata Donna Vekici, nr. continuă pe România Liberă

FOTO Simona Halep a oferit imaginea zilei la Indian Wells. Cum a fost surprinsa jucatoarea noastra, numarul 4 WTA

Simona Halep se afla in California, unde se pregateste pentru debutul la Indian Wells, turneu de prestigoiu, pe care romanca l-a castigat in 2015.

Tenis: Simona Halep, calificata in turul III la Indian Wells (WTA)

Simona Halep s-a calificat sambata in runda a treia a turneului WTA Premier de la Indian Wells SUA-California), dupa ce a invins-o pe croata Dona Vekic, potrvit Agerpres. Halep s-a impus.

Simona Halep si-a aflat adversara din turul III de la Indian Wells. Are un bilant negativ in meciurile directe cu ea

Simona Halep a trecut fara probleme de croata Donna Vekici, pe care a invins-o cu 6-4, 6-1, intr-un meci care a tinut o ora si 12 minute.

Simona Halep se impune in fata croatei Donna Vekic cu scorul 6-4, 6-1, in turul doi de la Indian Wells

Simona Halep s-a impus, la capatul unui meci fara istoric, in fata jucatoarei croate Donna Vekic, ocupanta pozitiei 86 in clasamentul WTA, cu scorul 6-4, 6-1.

Indian Wells: Simona Halep, in turul trei al competitiei californiene

Simona Halep locul 4 WTA) a obtinut calificarea in runda a treia a turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, dupa ce a invins-o pe Donna Vekic, locul 86 WTA, scor 6-4, 6-1. Romanca a avut nevoie de o ora si 12 minute pentru a se impune in fata jucatoarei croate, obtinand astfel cea mai clara victorie din 2017.

VIDEO Simona Halep, lovitura zilei la Indian Wells

Site-ul oficial al Asociatiei Jucatoarelor Profesioniste de Tenis WTA) a ales drept lovitura zilei de duminica un punct castigat de Simona Halep, locul 4 mondial, in fata croatei Donna Vekic, locul 86 WTA, in meciul care i-a adus sportivei noastre calificarea in turul trei al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.

Vestea care a zdruncinat-o pe Simona Halep inaintea debutului la Indian Wells. A murit Papu , bunicul cu suflet de aur

Cu cateva ore inaintea meciului cu Donna Vekici de la Indian Wells, Simona Halep a primit vestea decesului bunicului sau si a postat un mesaj emotionant pe Facebook.

Simona Halep joaca, in noaptea de sambata spre duminica, in turul doi la Indian Wells

Jucatoarea Simona Halep, locul 4 WTA, va evolua in compania croatei Donna Vekici, locul 86 WTA, in noaptea de sambata spre duminica, in turul doi la Indian Wells.

Prima reactie a Simonei Halep dupa debutul devastator de la Indian Wells

Simona Halep n-a avut niciun fel de emotie la primul sau meci dupa o pauza de peste cinci saptamani si a dat de pamant cu Donna Vekici.

Prima reactie a Simonei Halep dupa debutul devastator de la Indian Wells. Cui a multumit jucatoarea noastra

Simona Halep n-a avut niciun fel de emotie la primul sau meci dupa o pauza de peste o luna de zile si a dat de pamant cu Donna Vekici.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )