Libnet.ro
UNICEF

23:46

PNL vrea o coordonare mai buna cu presedintele Klaus Iohannis: Partidul nu poate fi anexa Administratiei Prezidentiale

Antena3 Antena3,
PNL vrea o coordonare mai buna cu presedintele Klaus Iohannis: Partidul nu poate fi anexa Administratiei Prezidentiale

PNL are nevoie de o coordonare mai buna cu presedintele Romaniei, pentru a aborda cu sanse maxime alegerile prezidentiale din 2019, a declarat duminica, la Piatra Neamt, secretarul general interimar al. continuă pe Antena3

Busoi: PNL are nevoie de o coordonare mai buna cu presedintele Romaniei

PNL are nevoie de o coordonare mai buna cu presedintele Romaniei, pentru a aborda cu sanse maxime alegerile prezidentiale din 2019, a declarat duminica, la Piatra Neamt, secretarul general interimar al liberalilor, Cristian Busoi, transmite News. ro.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea pentru infiintarea Institutului National de Administratie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul privind promulgarea legii pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 23/2016 privind infiintarea Institutului National de Administratie, arata Agerpres.

Presedintele Klaus Iohannis va participa la summitul PPE din Malta. Seful statului se va intalni cu omologul sau ucrainean si cu premierul maltez

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va participa, joi, la Summitul Partidului Popular European PPE), care are loc la Valletta, in Republica Malta, informeaza Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis la summit-ul PPE din Malta: Seful statului reafirma faptul ca Romania se impotriveste ideii unei Europe cu mai multe viteze

Presedintele Klaus Iohannis a refirmat, joi, in Malta, la summitul PPE, ca Romania nu sustine ideea unei Europe cu mai multe viteze, motivand ca acest lucru ar adanci diviziunea si neincrederea dintre statele membre, mai ales pe fondul Brexit si a celorlalte crize cu care se confrunta Uniunea Europeana, relateaza News. ro. Iohannis a vorbit in discursul sau despre semnarea Declaratiei de la Roma, privind viitorul UE, reafirmand faptul ca Romania nu sustine o Europa cu mai multe viteze.

Klaus Iohannis va semna lunidecretele de numire pentru noii ministri, dupa ce premierul s-a aratat mirat de intarzierea revocarii lui Constantin

Presedintele Klaus Iohannis va semna, luni,decretele privind numirea noului ministru al Mediului, Gratiela Gavrilescu, sinumirea noului ministru pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie. Declaratiavine dupa ce premierul Sorin Grindeanu a spus, joi seara, ca i se pare ciudatca presedintele Klaus Iohannis nu a semnat inca decretul de revocare a lui Daniel Constantin si  ilmira ritmul sefului statului, ritm cu care el nu lucreaza.

Klaus Iohannis: NATO a devenit parte a identitatii noastre ca natiune si, in acelasi timp, calea de materializare a intereselor nationale de securitate

Presedintele Klaus Iohannis a transmis duminica un mesaj cu ocazia sarbatoririi Zilei NATO in Romania. Seful statului subliniaza ca de aproape un deceniu si jumatate, Romania face parte din.

Decizie de ultima ora luata de Klaus Iohannis! Se schimba componenta Guvernului

Presedintele Klaus Iohannis a decis cand va aproba modificarile din Guvernul Grindeanu. Seful statului va semna decretele de remaniere abia luni, la o saptamana de la primirea solicitarilor de la.

Klaus Iohannis a acceptat schimbarile din Guvernul Grindeanu. Seful statului va semna luni decretele de remaniere

Presedintele Klaus Iohannis a decis cand va aproba modificarile din Guvernul Grindeanu. Seful statului va semna decretele de remaniere abia luni, la o saptamana de la primirea solicitarilor de la.

Klaus Iohannis: Este devreme sa discutam despre un sef al Parchetului european

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, ca este devreme sa se discute despre un sef al Parchetului european, aratand ca Romania abia a semnat in urma cu cateva zile scrisoarea de.

Klaus Iohannis, despre scenariul numirii lui Kovesi la sefia Parchetului European: Este prea devreme sa discutam

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la finalul Congresului PPE din Malta, ca este 'prea devreme' pentru a se discuta despre scenariul numirii Laurei Codrutei Kovesi la sefia Parchetului European, avand in vedere ca Romania abia a semnat scrisoarea de intentie pentru a fi parte din acest proiect.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )